free download 78 travel guides written by experts

Husele UAG – vedetele magazinului BrandGSM

BrandGSM este magazinul care ofera pasionatilor de accesorii gsm cele mai bune produse pentru telefoanele lor. Vei gasi de la huse telefoane, pana la incarcatoare pentru orice tip de device disonibil pe piata. Preturile sunt foarte bune, diversitatea este mare si produsele de calitate. Printre vedetele incontestabile ale magazinului online se afla gama de huse UAG, cunoscute si sub denumirea de Urban Armor Gear. Din punctul meu de vedere, acestea sunt printre cele mai cool huse si carcase din univers. O sa prezint cateva dintre aceste huse UAG, pe care le recomand celor care isi doresc o protectie maxima a iPhone-ului

Monarch UAG pentru iPhone

UAG Monarch este seria de top de la UAG, datorita, in mare parte, protectiei sale duble anti-cadere si integrarii feroneriei, pielii de calitate si metalului folosit in confectionarea huselor. Aderenta de tractiune arata excelent si va fi usor sa tineti in mana un Apple iPhone X, care este un dispozitiv foarte alunecos de la sine. Monarch se potriveste perfect cu iPhone X-ul. Butonul lateral ofera o senzatie tactila excelenta, astfel incat sa il puteti apasa cu usurinta de fiecare data. Butoanele de volum sunt, de asemenea, ridicate si usor de activat. Exista o deschidere suficient de mare pentru a folosi butonul pentru sonerie. In partea inferioara sunt prezente deschideri pentru porturile Lightning, difuzoare si microfon.

huse uag

Seria Monarch ofera o protectie cu cinci straturi, cu un cadru dur, piele de calitate superioara, o placa din policarbonat, suruburi din aliaj metalic, care tin straturile sigure, si cauciuc rezistent la impact. Husa respecta standardele militare de testare 2X, MIL STD 810G 516.6. De asemenea, vine cu o garantie de 10 ani, probabil mult mai mult decat ai nevoie. Uneori, husele de protectie impotriva caderilor pot fi putin voluminoase si grele, dar acesta este un aspect care imi place la UAG. Husele UAG ofera o protectie excelenta, in timp ce sunt destul de usoare datorita fabricatiei si utilizarii materialelor speciale.

Inca o data, husa Monarch are un aspect special, creat dintr-un aliaj de metal si piele si acest tip ciudat de model hexagonal, care se numeste prindere de tractiune tip fagure. Este complet configurata pentru protectia impotriva caderilor, aprobata de catre armata. Ceea ce este cu adevarat tare o este ca husa a fost configurata pentru incarcarea wireless, ceea ce este ciudat, avand in vedere toate straturile de protectie.

uag huse telefon

UAG Pathfinder si SE Pathfinder 

Seria Pathfinder are stilul si designul original pe care l-a lansat UAG. Este similara cu seria Monarch, dar are un design mai simplu in spate si husele nu sunt la fel de robuste pentru protectia impotriva caderilor, chiar daca indeplinesc standardul de cadere militara. Colturile armate sunt mai pronuntate pe Pathfinder, avand, de asemenea, un design unghiular, mai degraba decat rotunjit, asa cum vedem pe Monarch. Acelasi buton lateral si deschideri sunt prezente si pe Pathfinder, dar nu exista acelasi design lateral pentru o prindere imbunatatita, asa cum vedem pe Monarch.

huse telefon UAG

Desi nu am putut confirma cele 5 straturi de protectie, Pathfinder este dur si este mult mai usor. Este facut pentru drumetii. Pathfinder SE (Special Edition) fata de cel simplu, reprezinta o diferenta de design adica are un model camo. Este foarte usoara si extrem de rezistenta la zgarieturi.

Articol de Marius M.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *