free download 78 travel guides written by experts

Husele de care ai nevoie

Inca de cativa ani a devenit un fel de traditie pentru marii producatori de telefoane mobile ca in fiecare an sa aduca pe piata cate un nou model al unei anumite serii, ca de exemplu iPhone-urile sau seria Galaxy de la Samsung. Asa ca an de an, telefoanele preferate ale oamenilor sunt asteptate cu nerabdare, magazinele de electronice fiind luate cu asalt in zilele in care se fac lansarile oficiale.

samsung a5_pixabay

sursa foto

Mediul online a adus noi posibilitati, de a obtine un telefon dorit inainte ca acesta sa apara oficial in magazine, prin precomanda. Iar o data cu aceasta precomanda, viitorii posesori ai unui telefon isi vor putea achizitiona pe langa acesta si accesorii GSM de top, precum folii si huse de protectie, incarcatoare sau cabluri de date si de incarcare. Daca unele dintre acestea reprezinta o necesitate, altele putem spune ca sunt optionale, precum husele de protectie, desi acestea aduc un plus de siguranta telefonului impotriva cazaturilor, eventualelor zgarieturi si socuri, smartphone-urile moderne fiind destul de fragile si de predispuse la stricaciuni.

Husele de protectie s-au dovedit asadar foarte eficiente la capitolul protectie insa daca este sa vorbim si despre design, nici aici nu stau foarte rau, avand la dispozitie huse cu diverse modele imprimate pe acestea, menite sa-i ofere telefonului un aspect mai placut sau cel putin diferit fata de cel normal. Cele mai intalnite sunt probabil husele care acopera spatele telefonului, cele traditionale, realizate in general din silicon. Acestea sunt cele mai ieftine dintre modelele existente si pot proteja eficient telefonul. Insa alegerea este in totalitate a posesorului telefonului, pentru fiecare model de telefon avand desigur disponibile si anumite modele de huse. Iar unul dintre locurile in care le putem gasi pe cele mai bune este magazinul online BrandGSM. Printre toate modelele disponibile aici, si huse Samsung Galaxy J6, elegante, ieftine, practice. O jusa cu inimioare pentru fete sau una cu mingi de fotbal pentru fanii sportului rege. Sau daca vreti ceva mai simplu, exista si huse fara niciun imprimeu, avand totusi posibilitatea de a va alege culoare preferata.

Preturile huselor de la BransGSM sunt accesibile si aveti la dispozitie chiar si reduceri zilnice la anumite modele, ceea ce inseamna ca nu trebuie decat sa asteptati pentru a va achizitiona modelul preferat. Personal, cele de tip book cover sunt unele dintre cele mai elegante modele, perfecte pentru a oferi un aspect business, placut si rezistent.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *