metalshow

HR-ul iese cu echipa la distractie

cu concurenta iar cel mai bun castiga “Trofeul echipelor muncitoare”!

HR Bowling Cup este evenimentul Fara Cravata in care cei care au muncit un an intreg pentru echipele altora se distreaza, dar tot in echipa. Nu oricum, ci fair play ca intotdeauna, impreuna cu concurenta, pe pistele de bowling de la Play Planet, intre 5 si 7 decembrie.

Evenimentul consta intr-o competitie pe pistele de bowling intre echipele din human resources & recruitement. Echipele din domeniu au de data aceasta grija de ele si concureaza pentru “trofeul echipelor muncitoare” pus in joc. Competitia se desfasoara in serile de 5, 6 si 7 decembrie cand are loc si finala, incepand cu ora 19.00. Echipa este cea care conteaza in HR, trofeul fiind castigat de echipa iar punctajul colectiv este important pentru calificarea in finala. Veselia echipelor va beneficia de un spatiu generos de desfasurare asa ca sunt asteptate galerii mari si galagioase care sa le sustina.

Parteneri: Radio 21, Cariere, Business Edu, PRwave.ro, SMARTfinancial.ro, Webvertise si Si Pizza Condimente Urbane.

HR Bowling Cup este un eveniment Fara Cravata organizat de Palette Advertising si Play Planet. Fara Cravata este un brand specializat in evenimente informale pentru domenii de business: IT&C, Auto, Law Firms, Farma, Finance, Human Resources & Recruitement.

Pentru mai multe detalii despre HR Bowling Cup si evenimentele Fara Cravata va rugam accesati www.faracravata.ro sau contactati-ne la telefon 411 63 91

inscrieri@faracravata.ro

Bucuresti, 9.11.2006

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *