free download 78 travel guides written by experts

Hotel Caro sustine evenimentele muzicale din Bucuresti

Hotel Caro (//www.hotelcaro.ro), unul dintre cele mai apreciate hoteluri din Bucuresti, îşi declară public susţinerea pentru evenimentele muzicale organizate în Capitală. Astfel, cei care organizează concerte în Bucureşti pot beneficia de cazare gratuită pentru formaţiile invitate. Hotelul speră să ajute astfel la prevenirea anulării sau amânării concertelor.

Cultura şi divertismentul trebuie susţinute de bucureşteni, în ciuda condiţiilor economice nefavorabile. Concertele organizate în Capitală stimulează turismul şi prin el o multitudine de segmente de afaceri, implicându-i pe cetăţenii oraşului care au nevoie de noi oportunităţi de business, dar şi de relaxare şi noutate. În plus, numărul de concerte organizate aici nu este la fel de mare ca cel din alte capitale europene, fiind întotdeauna binevenite cât mai multe posibilităţi de divertisment. În speranţa de a preveni amânarea sau anularea altor evenimente mult aşteptate, precum B’estfest, Hotel Caro îi sprijină pe organizatorii de evenimente punându-le la dispoziţie în mod gratuit camerele hotelului pentru trupele participante.

„Hotel Caro a susţinut întotdeauna evenimentele de acest gen organizate în Bucureşti. Dincolo de deschiderea noastră faţă de firmele organizatoare, am oferit mereu tarife speciale celor care doreau să vină din provincie, aşa cum s-a întâmplat în cazul concertelor susţinute de Madonna, Cesaria Evora sau a B’estfest 2009. Cum costurile participării la un astfel de concert implică şi cazare şi transport, nu numai preţul biletului, vom continua să încurajăm fanii din provincie menţinând tarifele speciale pentru concerte şi în anul 2010”, a declarat Octavian Lazăr, directorul general al Hotel Caro.

De susţinerea Hotel Caro pot beneficia cei care organizează concerte de mare amploare în Bucureşti și care au nevoie de cazare pentru formațiile participante pe durata acestora. „Sperăm ca şi alte companii să se implice în susţinerea acestor evenimente şi să nu fim martorii altor amânări în 2010”, a adăugat Octavian Lazăr.

Despre Hotel Caro

Hotel Caro (//www.hotelcaro.ro) este unul dintre cele mai apreciate hoteluri de patru stele din Bucureşti. Cu o arhitectură în stil germanic şi oferind spaţii de cazare confortabile, Caro este locul ideal atât pentru turismul de afaceri, cât şi pentru cel de leisure. Hotel Caro este cunoscut pentru zona liniştită în care este amplasat, pentru facilităţile moderne şi serviciile de calitate pe care le oferă. Hotelul le oferă oaspeţilor săi 216 camere confortabile de patru şi trei stele, două restaurante cu o capacitate de peste 300 de locuri, un lobby bar precum şi 1050 de locuri dedicate organizării de evenimente.

În cei 15 ani de activitate, hotelul a fost vizitat de oaspeţi celebri, de la politicieni, la actori, artişti sau nume importante din lumea modei. Câteva exemple îi includ pe Macy Gray, Cesaria Evora, Grupo Compay Segundo, Daniel Goiti, Paco Rabbane, Charlotte Rampling, Holograf, Pasărea Colibri, Gheorghe Zamfir, Ghiţă Mureşan şi Roberto Lamberti. Pentru mai multe detalii, vizitaţi: www.hotelcaro.ro sau www.carohotel.ro (versiune în limba engleză).

Bucuresti, 03.03.2010

{mosloadposition user9}

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *