Find your $100k business idea in 10 days and get the first clients fast

HORNBACH continuă tradiția și organizează cel de-al XI-lea Târg de Crăciun

De 11 ani, HORNBACH, unul dintre principalii retaileri locali de materiale de construcții și grădinărit, se află printre primele rețele care celebrează debutul Sărbătorilor de iarnă, amenajând în fiecare magazin din București, Brașov, Timișoara și Sibiu aproximativ 160 mp cu articole dedicate tradiționalului Târg de Crăciun.

„Pentru a suprinde clienții cu un sortiment cât mai bogat de accesorii de sezon, și în acest an dedicăm amenajării Târgului de Crăciun o suprafață de aproximativ 160 mp în fiecare magazin HORNBACH din țară. Vom păstra așezarea dictată de împărțirea pe categorii cromatice, cu care clienții sunt deja obișnuiți din anii precedenți. Temele tradiționale, în nuanțe de galben, roșu și verde, se păstrează și în acest an, în completarea cărora vin noile tendințe, cu un aer contemporan, cum sunt decorațiunile din lemn sau cu aspect care imită lemnul și alte materiale naturale“, a declarat Mugurel-Horia Rusu, Directorul General al HORNBACH România.

Din oferta HORNBACH pentru sărbătorile din această iarnă fac parte decorațiunile specifice sărbătorii Crăciunului (globuri, decorațiuni, aranjamente de masă, figurine, beteală, ghirlande, lumânări candele etc.), dar și o gamă variată de soluții de iluminat decorativ, atât pentru interior, cât și pentru exterior.

Targ de Craciun 3 HORNBACH
Prin prisma faptului că decorațiunile luminoase sunt cele mai căutate articole în perioada sărbătorii Crăciunului, HORNBACH va îmbogăți oferta disponibilă la târg cu un sortiment extins, care să satisfacă cât mai multe preferințe. Astfel, pe lângă clasicele lumânări, candele parfumate, șiraguri sau benzi luminoase, dedicate decorării spațiilor interioare, HORNBACH a adăugat în ofertă instalații, lasere și proiectoare din ce în ce mai performante, utilizate pentru iluminatul exterior. Un exemplu în acest sens sunt laserele, care odată montate în curte pot proiecta jocuri de lumini pe o suprafață de până la 400 de metri pătrați.

De la Târgul de Crăciun nu vor lipsi brazii, care vor fi disponibili în magazinele HORNBACH, în toate formele de prezentare – naturali, artificiali, în ghiveci sau tăiați -, începând cu penultima săptămână a lunii noiembrie.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *