free download 78 travel guides written by experts

Honda Trading Romania da startul competitiei Honda GreenChallenge 2010

Honda Trading România anunţă startul celei de-a doua competiţii naţionale proprii de condus eficient, dupa succesul înregistrat la prima ediţie din 2009.

Honda GreenChallenge 2010, www.greenchallenge.ro ,eveniment realizat de Honda Trading Romania în parteneriat cu Grupul Rompetrol, îşi propune să atragă în competiţie amatorii de şofat responsabil, păstrând aceeaşi abordare educativă şi în acelaşi timp distractivă şi punând accentul pe plăcerea de a conduce.

Honda GreenChallenge îşi doreşte în egală măsură să micşoreze impactul şofatului agresiv asupra mediului înconjurător şi asupra celorlalţi participanţi în trafic şi să demonstreze cum, cu doar un efort minim şi ajutat de tehnologia avansată Honda, orice şofer poate realiza un consum extraordinar –rezultatele ediţiei din 2009, de 4,3 litri/100 km cu o Honda CR-V sunt mai mult decât edificatoare. La prima sa ediţie, Honda Trading România a reuşit să atragă peste 38 000 de vizitatori, dintre care peste 2 400 s-au înscris în concurs.

Mihai Sandu, GreenChallenge 2010 Project Manager: „Honda este preocupată de protecţia mediului din toate punctele de vedere – atât din perspectiva tehnologiilor utilizate cât şi din cea a susţinerii unui stil de condus cât mai eficient. Astfel am lansat GreenChallenge, o competiţie organizată în scopul de a aduce în atenţia şoferilor stilul ecologic de condus. Ne dorim să avem alături de noi la această ediţie toţi iubitorii mărcii şi mai ales pe cei care doresc să îşi demonstreze abilitaţile de şoferi responsabili faţă de mediu; am pregătit o serie de surprize care vor face competiţia de anul acesta mult mai interesantă” .

Pe toată durata competiţiei, autovehiculele vor folosi carburanţi Rompetrol, din gama Efix – Efix Benzină 95 şi Efix Diesel, destinate protecţiei şi sporirii performanţelor motorului, oferind în acelaşi timp emisii reduse de noxe. „Acest nou parteneriat confirmă încă o dată implicarea Grupului Rompetrol în susţinerea proiectelor şi iniţiativelor ce vizează protejarea mediului. Astfel de colaborări sunt un deziderat pentru Grup, care va continua să dezvolte aceste strategii şi o ideologie orientată către un viitor mai curat”, declară Andrada Anuţa, project manager Rompetrol Downstream.

Stimulaţi de spiritul ecologic şi de aventură, şoferii înscrişi la GreenChallenge vor fi evaluaţi în funcţie de punctajele obţinute la cele două probe on-line: Eco-Test şi Eco-Game – o abordare distractivă sub forma unui joc, prin care concurenţii vor şofa virtual, cât mai ecologic şi eficient pentru a obţine un punctaj cât mai mare într-un timp record. Cei mai buni şoferi virtuali Honda vor reuşi să intre în semifinalele competiţiei, iar apoi în finală. Şansele de precalificare vor creşte în măsura în care competitorii vor avea susţinerea prietenilor în etapa online.

Modelele Honda participante la competiţie sunt Honda Accord 2.2 Diesel, Honda Insight Hybrid şi Honda Jazz 1.4.

Participanţii la Honda GreenChallenge se pot înscrie gratuit şi pot descărca regulamentul oficial al concursului de pe site-ul www.greenchallenge.ro începând de astazi.

Un eveniment concentrat asupra stilului eco de a conduce, Honda GreenChallenge continuă să contribuie la dezvoltarea comunităţii şoferilor eco din România. Honda GreenChallenge este susţinut şi de Sport.ro şi Infinit Solutions.

Bucuresti, 09.03.2010

{mosloadposition user9}

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *