Shadow

HISTORY® prezintă experienţa umană a războiului, în noul serial “Eroii din trupele speciale”

HISTORY® transmite în exclusivitate serialul documentar “Eroii din trupele speciale”, un tablou autentic şi izbitor al mediului periculos în care acţionează militarii americani în prezent, regizat de Peter Berg, realizatorul filmului “Supravieţuitorul”, nominalizat la Oscar. Serialul este difuzat în premieră în fiecare marţi, începând cu 23 mai, de la ora 21:00.

Noul serial prezentat de HISTORY® în România oferă o privire unică asupra provocărilor extreme cărora trebuie să le facă faţă zi de zi soldaţii, fiecare episod incluzând interviuri personale, secvenţe cinematografice pline de acţiune şi imagini reale filmate sau fotografiate din teatrele de operaţiuni din Irak şi Afganistan. Acest documentar captivant va aduce în faţa telespectatorilor experienţa umană a războiului: poveşti adevărate despre eroism, bravură, camaraderie, sacrificiu şi, mai presus de toate, onoare.

eroii-din-trupele-speciale
Primul episod din “Eroii din trupele speciale” surprinde lupta dintre armata SUA şi trupele irakiene pentru preluarea controlului asupra barajului Haditha din Irak.

Un promo al terifiantul documentar transmis de HISTORY în România:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *