Shadow

Her Time x UiPath eveniment gratuit “open doors” – Șansa ta să intri în tech

Studenții și tinerii interesați de sectorul tech au ocazia să participe luni, 13 februarie, de la ora 18:00, la evenimentul “open doors,” organizat de Her Time Romania, în parteneriat cu UiPath. Acesta va avea loc în București, la sediul companiei de pe strada Vasile Alecsandri 4 și Constantin Daniel 11, Clădire A, etajele 5 și 6, 010613.

În cadrul evenimentului, tinerii pasionați de informatică și robotică vor face cunoștință cu experți în product management, product design, RPA development și software engineering. Cu ajutorul profesioniștilor în domeniu, participanții vor afla mai multe despre oportunitățile de internship în aceste zone, precum și ce presupune o carieră în domeniul tech. Evenimentul va da tinerilor șansa să descopere sediul UiPath, să cunoască echipa, și să facă networking atât cu angajații companiei, cât și unii cu alții.

Her Time x UiPath eveniment gratuit “open doors”- Șansa ta să intri în tech

Participare gratuită

Singurul lucru pe care trebuie să îl faci pentru a participa este să completezi formularul de înscriere până pe 10 februarie:
https://forms.gle/sNgEdxgHhhkHuwUr5

Vino să cunoști echipa UiPath

UiPath are viziunea de a crea Fully Automated Enterprise™ – o organizație complet automatizată. UiPath oferă o platformă end-to-end pentru automatizare, care combină soluția lider de Robotic Process Automation (RPA) cu o suită completă de capabilități care permit fiecărei organizații să își extindă rapid operațiunile digitale de afaceri.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *