free download 78 travel guides written by experts

Heineken aduce in Romania reclama “Walk in Fridge”

Heineken aduce in Romania o noua reclama, „Walk in Fridge”, care subliniaza caracterul inovator al marcii. Reclama de 30 de secunde, care a fost realizatã de regizorul Bart Timer, va fi difuzatã pe posturile TV si în salile de cinema începând cu 8 mai 2009.
 
 
Reclama „Walk in Fridge” reda o situatie din viata reala, in care, la mutarea intr-o casa noua, renovarile care ar fi trebuit sa dureze patru saptmani, s-au terminat dupa patru luni. In sfarsit  a venit ziua cea mare cand mandria de a arata noul camin prietenilor si familiei este imensa. Nu conteaza cat de spatioasa sau stilata este noua sufragerie, nu conteaza cata invidie starneste designul bucatariei, nu conteaza cat de stralucitoare este baia, nu exista niciun alt loc din casa care sa provoace reactii mai expansive in randul femeilor decat garderoba!
Insa pe parcursul celor patru luni, cat a durat constructia garderobei, s-a nascut si ideea de a construi ceva care ar putea provoca acelasi grad de implinire si in randul barbatilor. Aici intervine partea surpinzatoare a reclamei, prin auzirea reactiilor grupului de baieti din camera alaturata, care intra intr-un frigider plin cu bere Heineken, amenajat intr-un spatiu similar celui plin de haine, pentru fete, unde atmosfera rece este perfecta pentru o adevarata experienta de a savura bere de calitate.

Regizorul Bart Timmer a utilizat tehnici din domeniul cinematografic pentru a reda stilul vizual si atmosfera unica a acestei reclame. Conceptul reclamei a fost dezvoltat de agenþia TBWA\NEBOKO împreunã cu Heineken Olanda, întreaga productie fiind asigurata de casa de productie Czar.

„In peste 180 de tari in care este prezenta, marca Heineken promoveaza universalitate si  calitate in tot ceea ce face si reuseste prin inovatii sa transforme orice experienta de bere intr-una unica si interesanta. Reclamele Heineken au plecat intotdeauna de la valorile marcii, construind in peste 130 de ani, o adevarata bere apreciata in intreaga lume. <Walk in Fridge> este probabil una dintre cele mai discutate si memorabile reclame Heineken din ultimii ani, datorita aspectului sau amuzant si relevant pentru ceea ce inseamna o experienta Heineken unica pentru consumatorii sai. Scopul Heineken este ca la sfarsitul fiecarei reclame, consumatorul sa gandeasca <Doar Heineken putea sa faca asta>”  arata Marius Melesteu, Director de Marketing Heineken Romania.

De cand a fost lansata in Olanda, reclama „Walk in Fridge” a circulat rapid pe internet si pe e-mail (viral), avand la ora actuala peste 6.000.000 de vizualizari pe youtube. Arts Directors Club Nederland a premiat aceasta reclama cu premiul anual de publicitate „Golden Lamp”.

Marca Heineken a fost lansata in Romania in 2004, ca parte din portofoliul Heineken Romania, alaturi de Ciuc Premium, Golden Brau, Neumarkt, Bucegi, Edelweiss, Zipfer, Gosser, Schlossgold, Silva.

Marca Heineken este de peste 130 de ani una dintre principalele marci de bere internationale, fiind prezenta in aproape toate tarile de pe glob.

Bucuresti, 07.05.2009

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *