Find your $100k business idea in 10 days and get the first clients fast

Hard Rock Cafe București sărbătorește 10 ani de la deschidere alături de trupa Holograf

Pe 19 ianuarie, Hard Rock Cafe București sărbătorește zece ani de la deschidere printr-un mega concert susținut de Holograf, trupa care a cântat și la inaugurarea restaurantului, în urmă cu un deceniu. Petrecerea aniversară nu va prilejui doar întâlnirea cu cele mai frumoase hituri ale trupei, precum “Dragostea mea”, “Ți-am dat un inel” sau “Ești așa frumoasă”, ci va aduce celor prezenți și o mulțime de surprize.

Deschis în ianuarie 2008 în Herăstrău, Hard Rock Cafe București a fost cel de-al 144-lea restaurant al rețelei Hard Rock International, și cel mai mare restaurant din Europa. Pe scena sa au urcat unele dintre cele mai mari trupe ale tuturor timpurilor, dar și artiști și formații românești celebre: Mr. Big, Nazareth, Lita Ford, Uriah Heep, The Rasmus, T-Rex, New Model Army, Joan Osborne, Debbie Davis, John Lawton, Coco Montoya, Johnny Raducanu, Vama, Iris, Directia 5, Delia, Compact, Cargo, Smiley, Vița de Vie, Vunk, Carla’s Dreams și mulți alții.

Holograf 19 ianuarie

În urmă cu zece ani, la petrecerea de deschidere, toți membrii trupei Holograf au donat câte un obiect personal pentru impresionanta colecție de suveniruri a restaurantului, devenind prima trupa românească ce a intrat în circuitul celui mai mare muzeu de obiecte din lumea muzicii, cu peste 80.000 de exponate în cafenelele din întreaga lume.

La HRC București sunt expuse costume de scenă, instrumente muzicale, postere, LP-uri de aur și platină, fotografii și multe altele, printre care: chitara lui Richie Sambora sau cea a lui Bruce Springsteen, un costum purtat de John Lennon, ținuta de scenă a lui Elton John, bustiera Madonnei, jacheta pe care Michael Jackson a purtat-o în videoclipul “Beat It”, etc. În total, peste 300 de obiecte de colecție.

Accesul clienților la eveniment se va face începand cu ora 20.00, iar concertul va începe la ora 22.30.

Biletele se găsesc în format electronic pe www.iabilet.ro si în reţeaua de magazine IaBilet (iabilet.ro/rețea: Magazinele Flanco, Metrou Unirii 1 lângă casa de bilete Metrorex, Magazinul Muzica, Magazinele IQ BOX – Telekom, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Agențiile Perfect Tour, Magazinele Uman și pe terminalele self-service ZebraPay din toată ţara), cât şi la Hard Rock Cafe.

Biletele au următoarele preţuri:
– 119 lei, cu loc la masă, în sală;
– 69 de lei, fără loc, în faţa scenei, unde vor fi mese de cocktail.

În preţul biletului este inclusă şi o bere draught oferită de CARLSBERG.

Un eveniment recomandat de Rock FM.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *