Shadow

Happy Channel difuzează primele patru episoade din noul sezon al serialului ”O grămadă de caramele”

Trilogia O grămadă de caramele a ajuns la ultima parte, ”Iertarea”. Duminică, 15 septembrie, de la ora 18:00, Happy Channel difuzează primele patru episoade din noul sezon al serialului produs de Ruxandra Ion.

”Iertarea”, cel de-al treilea sezon al celui mai dulce serial, continuă acțiunea din sezonul II cu o poveste originală, 100% românescă, inspirată din realitatea zilelor noastre. Scenariul, semnat de Simona Macovei (co-scenarist al serialelor Fructul Oprit și Sacrificiul) împletește două povești actuale cu care se confruntă, din nefericire, multe familii din România – problema drogurilor în școli și Sindromul Italia, de care suferă româncele plecate în peninsulă să îngrijească bătrâni.

Emil Șerban (Andreas Petrescu) iese din închisoare, după ce a ispășit o pedeapsă pentru fraude economice. Soția lui, Nora (Alina Chivulescu), nu-l mai primește acasă și nu îl lasă nici să își vadă copiii până nu se reabilitează. Dar Emil se întâlnește absolut întamplator cu Damian (Luca Marinescu) iubitul fetei lui, Eva (Elisa Ciocan), și își dă seama că aceasta se află într-un mare pericol. Damian este un băiat care nu muncește și nu are visuri mari. Ca să îi treacă timpul mai ușor, Damian consumă substanţe interzise, livrate de banda lui Mirciulică (Silviu Mircescu), alcătuită din Goe (Dinu Eduard) și Cezar (Andrei Neagoe). Emil încearcă să se implice în viața fiicei lui în momentul când își dă seama că propriul lui fiu, Luca (Tiberiu Herdea), nu-l mai recunoaște pe stradă.

O gramada de caramele - Iertarea
Astfel, Emil, marele bancher, ajunge să lucreze pe un șantier de construcții, la munca de jos, unde șef este Dorel (Sorin Tofan). Aici, pentru câțiva bănuți și câteva felii de salam de vară, descoperă, de fapt, cum e viața adevărată.

Geani Morante (Ion Ion) și-a ajutat fiul, pe Victor (Vlad Gherman), și nora, pe Miruna (Cristina Ciobănașu), să dezvolte o afacere de succes la Palermo. Are grijă de Zorica (Virginia Rogin) și apoi de Geanina (Ioana Ginghină), întoarsă de curând din Italia, chinuită și stresată de bătrâna pe care a îngrijit-o. Morante primește și vizita lui Tănase (Marian Râlea) și din nou rromii îi invadează intimitatea.

Cel de-al treilea sezon O grămadă de caramele – Iertarea este un serial captivant despre România zilelor noastre. Regia serialului este semnată de Tudor Petre Marin, un fin observator al caracterului uman, care vine cu o imagine nouă, dinamică ajutat fiind de directorul de imagine, Alex Brendea.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *