Find your $100k business idea in 10 days and get the first clients fast

Grzegorz Karnaś Quintet va concerta joi

11 mai, ora 22.00, la Art Jazz Club (Bd. Nicolae Balcescu nr. 23).

Grzegorz Karnaś – compozitor, aranjor si producator – a urmat cursurile Academiei de Muzica din Katowice, sectia de jazz si muzica usoara. A colaborat cu muzicieni tineri (Michał Tokaj, Sławomir Kurkiewicz, Krzysztof Dziedzic, Michał Miśkiewicz, Adam Kowalewski, Sebastian Frankiewicz este un tobosar extrem de agil, care concerteaza in mod regulat alaturi de artisti precum J. Muniak, T. Szukalski, Z. Namysłowski. A urmat cursurile Academiei de Muzica „Karol Szymanowski” din Katowice. Inca din primul an de studii este membru al Cvintelului Jerzy Małek.

Michał Jaroś, basistul cvintetelui, este absolvent al Asociatiei Scolilor de Muzica „Fryderyk Chopin” din Varsovia, sectia de jazz. A urmat cursuri postuniversitare la Academia de Muzica „Karol Szymanowski” din Katowice, sectia de jazz si muzica usoara. Este laureat al Festivalurilor „Jazz pe Odra” (Wrocław, 1996), Jazz Juniors (Cracovia, 2002) s.a. A concertat alaturi de Janusz Muniak, Piotr Baron, Robert Majewski, Adam Pierończyk, Michał Tokaj, Agnieszka Skrzypek etc.

Radek Nowicki, reprezentant al tinerei generatii de jazzmani, a studiat la Asociatia Scolilor de Muzica „Fryderyk Chopin” din Varsovia, sectia de jazz. Este laureat al concursului Jazz Juniors (1999) şi al Festivalului de Jazz, Siedlce (2000). A colaborat cu Rei Cebalo, Henryk Majewski, Zbigniew Namysłowski, Szymon Makohin.
Michał Tokaj este absolvent al Academiei de Muzica din Katowice, sectia de jazz si muzica usoara. A debutat pe scena jazzului polonez in 1993 ca membru al cunoscutului Cvartet Kazimierz Jonkisz. Din 2001 este profesor in cadrul Asociatiei Scolilor de Muzica „Fryderyk Chopin”. In 2002 a fost nominalizat la Premiul Fryderyk (echivalentul polonez al Premiului Grammy), la categoria Cel mai bun jazzman al anului.

Bucuresti, 8.05.2006

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *