Shadow

Grupul de comunicare dentsu desemnează în premieră un director de creație pentru Europa de Sud-Est

Marius Tianu va contribui la întărirea liniei de servicii creative ale grupului, consolidând oferta dentsu pentru clienții de pe piețele din Europa de Sud-Est. De asemenea, grupul își mărește capacitățile de marketing și comunicare la nivel regional odată cu numirea Danielei Bălăei.

Grupul de comunicare de marketing dentsu își consolidează linia de servicii creative prin numirea lui Marius Tianu pe noua poziție de Creative Director pentru dentsu Southeast Europe.

Marius Tianu, Creative Director dentsu Southeast Europe
Marius Tianu, Creative Director dentsu Southeast Europe

Tianu va raporta CEO-ului dentsu Southeast Europe, Maria Grachnova, ca membru al echipei executive regionale, respectiv al echipei locale de management din România. Prin numirea lui Marius Tianu, dentsu, agenția cu cea mai puternică ofertă integrată din Europa de Sud-Est, oferind un mix de servicii media și creative, se concentrează asupra dezvoltării serviciilor de creație în regiune, folosindu-și cele mai bune resurse umane, expertiza creativă și abordarea conceptuală.

Tianu este un director de creație premiat, cu ani de experiență în domenii variate, de la branding și publicitate la toate aspectele ce țin de marketing. El a supervizat dezvoltarea celor mai importante branduri locale, regionale și globale, precum și o varietate de experiențe digitale, lucrând în agenții de publicitate precum Saatchi & Saatchi, Scala JWT, Graffiti BBDO, Centrade-Cheil și Mullen-Lowe. De asemenea, de-a lungul carierei a primit distincții la Cannes Lions, NY Festival, The One Show, Golden Drum și London International Awards.

„Investim în viitorul grupului și ne respectăm promisiunea de a fi cea mai integrată rețea de agenții, combinând în mod fluid capabilitățile noastre creative și de media. Marius, cu experiența sa remarcabilă în livrarea de execuții câștigătoare, este un nou membru esențial al echipei noastre pentru îndeplinirea acestei promisiuni. Toată echipa noastră de creație va fi în viitor mai conectată, sub o singură conducere responsabilă de livrabilele creative, stimulând astfel toate echipele noastre să dea rezultate mai bune”, a declarat Maria Grachnova, CEO dentsu Southeast Europe.

„Ceea ce m-a atras la dentsu este faptul că nu le este frică să investească și să evolueze, ceea ce este cu adevărat un punct forte și un diferențiator pentru companie. În ultimă instanță, suntem în afaceri pentru a le asigura clienților noștri o imagine publică excepțională. Fiecare detaliu contează. Alături de echipa inteligentă și pasionată a dentsu, precum și cu ajutorul resurselor robuste ale grupului, sunt interesat să pun în legătură experiența mea de creator de conținut cinematografic și de storytelling prin design cu puternicele capacități în domeniul digital și analytics ale companiei”, a spus Marius Tianu.

De asemenea, operațiunile dentsu de pe cele 10 piețe din Europa de Sud-Est își consolidează funcțiile-suport de marketing și comunicare prin cooptarea Danielei Bălăei pe poziția de Director de Marketing și Comunicare pentru Europa de Sud-Est.

Cu o experiență remarcabilă în comunicare și marketing, Bălăei dispune de o vastă expertiză în marcomm, acumulată în diverse industrii precum media, banking, retail, imobiliare și educație. Daniela are peste zece ani de experiență în marketing de televiziune, fiind implicată în lansarea pe pe piață a Euforia TV, parte din Intact Media Group.

Daniela Bălăei se va alătura echipei executive regionale, precum și echipei locale de management din România.

„Pentru că trăim în era comunicării, este esențial pentru noi să ne spunem mai bine povestea și reușitele atât în fața publicului intern, cât și a celui extern. Suntem extrem de bucuroși să o avem alături de noi pe Daniela, cu experiența sa îndelungată în comunicare, pentru a ne ajuta să comunicăm mai bine cu oamenii noștri, clienții și partenerii”, a declarat Maria Grachnova.

„Regulile, ceea ce trebuie și nu trebuie făcut în marketing și comunicare se schimbă încontinuu într-o eră în care realitatea și realitatea virtuală tind să se unifice într-un mod care schimbă mentalitățile și obiceiurile de consum. Este de datoria noastră, în calitate de comunicatori, să avem atitudinea potrivită și să transmitem mesajele potrivite în orice mediu, pentru a aduce oamenii mai aproape de branduri, mai aproape de ei înșiși, mai aproape de dentsu”, a completat Daniela Bălăei.

Marius Tianu și Daniela Bălăei s-au alăturat echipei dentsu Southeast Europe pe 1 aprilie 2022.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *