Shadow

GROW Summer Camp – tabăra unde liceeni capăta super puteri

Cucerim prin puterea imaginației cea bună versiunea a noastră, vizităm cu puterea minții meserii de viitor, aflăm din interacțiunea cu ceilalți care ne sunt super puterile, ne găsim pasiunea prin joacă şi ne testăm limitele în cele 5 zile de aventură, activități educative, culturale şi distractive ghidaţi de trainerii internaţionali şi echipa Şcoala de Valori în GROW Summer Camp.

În final de vară, la GROW Summer Camp ne punem pelerinele magice și căpătăm super puteri, explorând prin joacă lucruri serioase, discutând despre cine suntem, explorând ce abilități avem, povestind despre cum vedem comunitatea locală și mai ales folosind unelte magice în slujba binelui comunitar.

GROW Summer Camp 2018

Concept unic în România, pornit din pasiune și cu misiunea de a transforma simpli liceeni în super eroi comunitari, GROW Summer Camp este o tabără de dezvoltare personală în limba engleză destinată liceenilor din toată țara. Întreaga experiență este organizată sub forma unui joc ce dezvoltă abilități de relaționare, de comunicare, de asumare a unor decizii, participanții fiind motivați să accepte cât mai multe provocări. Pe măsură ce parcurg activitățile, gândind strategii și colaborând unii cu ceilalți, ei ajung la un alt nivel al jocului și câștigă astfel recompense și premii și se implică ulterior în echipă în a aduce schimbarea în bine în comunitatea acestora.

Proiectul GROW Summer Camp a apărut din nevoia de a găsi o soluție prin care să punem în practică acele idei mărețe care le trec prin cap liceenilor, acele idei care pleacă de la probleme reale ale comunității și care sunt creative și propun soluții năstrușnice, ieșite din comun. Noi, Școala de Valori punem la bătaie experiență și know how în management de proiect, organizare de evenimente pe care le dăm mai departe în ateliere interactive iar liceeni aduc magia ideilor creative și pasiunea schimbării.

Anul acesta eroii GROW se vor bucura de 5 zile pentru a explora:
● Cunoașterea şi gestionarea emoţiilor
● Comunicarea cu ceilalți. Tehnici de promovare și comunicare
● Creșterea încrederii în sine şi în ceilalți
● Gândirea sistemica și gândirea critică
● Dezvoltarea modului de lucru în echipă
● Învățarea și dezvoltarea abilitaților de management de proiect și organizare de evenimente.

GROW Summer Camp pornește la drum anul acesta de la finalul lunii august și până în septembrie cu peste 60 de tineri care îți modelează pasiunea pentru a creiona proiecte pentru alți tineri din comunitatea acestora.

Leave a Reply

Your email address will not be published.