free download 78 travel guides written by experts

Gospodarii de la PRO TV sunt fără pereche și în audiențe

Luni seara, telespectatorii PRO TV au aflat care au fost primele reacții ale pretendentelor la inimile lui Alexandru Abramiuc, Bogdan Năstase, Ion Cucu, Marin Cazan și Vasile Nichita! Pățaniile de la fermele celor cinci gospodari, primele neînțelegeri dintre fete, dar și primele flirturi și săruturi au ținut publicul în fața televizoarelor.

Gospodar fără pereche a condus topul audiențelor pe toate categoriile de public: comercial, urban și național! În minutul de aur de la 20:53, peste 2.6 milioane de români urmăreau povestea dintre gospodari și fetele care vor să le cucerească inimile.

Anamaria si cei 10 gospodari

La nivelul publicului comercial, cu vârsta cuprinsă între 18 și 49 ani, PRO TV a obținut pe intervalul show-ului Gospodar fără pereche 10.8 puncte de rating și 28.4% share, spre deosebire de televiziunea clasată pe locul al doilea, care a înregistrat 10.2 puncte de rating și 26.6% share.

Fiecare ediție a show-ului Gospodar fără pereche va aduce în prim plan, în continuare, evoluția poveștilor de dragoste dintre cei 10 gospodari și doamnele și domnișoarele care sunt convinse că îi pot cuceri.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *