Find your $100k business idea in 10 days and get the first clients fast

Gospodar fără pereche în cifre

Emisiunea debutează luni, la 20:30, la PRO TV

Luni, 11 septembrie, de la 20:30, Anamaria Prodan Reghecampf aduce în prim plan la PRO TV poveștile pline de intrigă ale gospodarilor care au pornit în căutarea perechii perfecte, cu care visează să-și întemeieze familii frumoase și numeroase! De la citirea scrisorilor primite de la femei la cunoașterea lor și la aventurile prin care trec în fiecare gospodărie, bărbații care participă la emisiunea Gospodar fără pereche sunt cu un pas mai aproape de însurătoare.

Anamaria si cei 10 gospodari

Ce înseamnă show-ul Gospodar fără pereche în câteva cifre?

· 10 gospodari sunt pregătiți să spună “DA” și să renunțe la burlăcie. Însă până acolo e drum lung și cu obstacole, trebuie să-și cunoască jumătatea, să aibă răbdare, să o cucerească, să o placă familia… e mult de muncă până la însurătoare!
· Gospodarii fără pereche au vârste cuprinse între 23 și 49 de ani
· Peste 100 femei și-au dorit să participe la emisiune și s-au înscris prin telefon sau pe site-ul gospodarfarapereche.protv.ro.
· 10 gospodării diferite, 10 tipuri diferite de tradiții, 10 județe diferite (Alba, Arad, Bihor, Botoșani, Brașov, Buzău, Galați, Hunedoara, Iași și Suceava)
· Numai pentru ediția Gospodar fără pereche care va fi difuzată la PRO TV pe 11 septembrie, de la 20:30, Anamaria și echipa de producție a parcurs aproximativ 3.000 de kilometri prin țară, cu 4 mașini, dintre care un microbuz și o mașină de teren, cu ajutorul căreia echipa de producție ajungea în destinațiile mai greu accesibile. Întreaga deplasare s-a întins pe parcursul a 15 zile consecutive.
· Anamaria Prodan Reghecampf se trezea în fiecare dimineață la 06:00, iar până la 09:00 era pregătită pentru filmare, îmbrăcată, machiată, coafată și plină de energie.

Gospodar fără pereche debutează luni, imediat după Știrile PRO TV de la 19:00. În ediția de pe 11 septembrie, telespectatorii vor urmări aventurile Anamariei acasă la cei 10 gospodari, dar și reacțiile acestora atunci când vor citi scrisorile primite de la femei și momentul în care se văd pentru prima oară.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *