Asian Food Fest
Shadow

Gerrit Timmer, Co-Fondator și CFO ORTEC, a susținut un discurs la Olimpiada Internațională de Matematică, alături de Ciprian Manolescu și Victor Nistor

ORTEC, unul dintre cei mai mari furnizori de tehnologie matematică avansată, a fost mândrul susținător al Olimpiadei Internaționale de Matematică din acest an, în calitate de Partener. Pe 11 iulie, în cadrul conferinței ORTEC, Prof. Dr. Gerrit Timmer, Co-Fondator și CFO ORTEC, a susținut o prezentare impresionantă despre importanța matematicii și a rolului pe care îl joacă aproape peste tot în lume. Speakeri au fost doi foști câștigători din România ai medaliei de Aur: Prof. Dr. Ciprian Manolescu, singura persoană care a obținut trei rezultate perfecte la IMO (1995-1997) și Prof. Dr. Victor Nistor din cadrul Universite de Lorraine, dublu câștigător al medaliei de Aur (1978-1979).

“Lumea se schimbă rapid și matematica este una dintre forțele majore care determină această schimbare. Este un lucru binecunoscut că au fost făcute îmbunătățiri uriașe în IT și că a avut loc o creștere în disponibilitatea datelor digitale. Mai puțin cunoscut este faptul că îmbunătățirile din matematică sunt și mai captivante. Aceste îmbunătățiri în viteza calculatoarelor, ingeniozitate matematică și disponibilitate a datelor vor modifica societatea noastră într-un mod greu de prezis. Cu toate acestea, prin matematică suntem în centrul acestei schimbări”, a spus Prof. Dr. Gerrit Timmer.

Ortec at IMO

În cadrul acestei conferințe, Prof. Dr. Ciprian Manolescu a prezentat “O călătorie de la Elementar la Matematică Avansată: Problema desfacerii nodului”, iar Prof. Dr. Victor Nistor a vorbit despre “Povestea Matematică a două premii. Matematica întâlnește Fizica și Economia”.

Prof. Dr. Gerrit Timmer a oferit multiple exemple ale felurilor în care ORTEC folosește matematica pentru a îmbunătăți rezultatele clienților săi la nivel global. Acestea variază de la minimizarea costurilor de distribuție la Coca-Cola, maximizarea veniturilor pentru linii aeriene, planificarea producției pentru rafinării petroliere, programarea personalului din domeniul sănătății, compunerea echipei de fotbal și optimizarea reclamelor care să fie afișate vizitatorilor unui website.

Acesta a concluzionat: “Suntem o companie condusă de un scop precis, cu oameni ambițioși, foarte bine pregătiți și o cultură academică de care suntem mândri. Folosim pasiunea noastră pentru matematică pentru a optimiza organizații și, cu fiecare soluție pe care o implementăm, facem ca lumea să fie puțin mai bună”.

Optimizează-ți lumea cu ORTEC

ORTEC logo

Folosind soluții matematice inteligente, ORTEC te ajută să analizezi și să optimizezi luarea deciziilor în această lume aflată în continuă schimbare. ORTEC este unul dintre cei mai mari furnizori de soluții avansate și servicii pentru planificare și optimizare. Produsele noastre optimizează rutarea și dispecerizarea flotelor, încărcarea paleților și a vehiculelor, planificarea rețelelor logistice și controlul depozitelor. Oferim soluții autonome, personalizate, integrate și certificate de SAP®, care sunt susținute de parteneriate strategice. ORTEC îți face afacerea mai eficientă, predictibilă și sustenabilă, transformând provocări complexe în soluții ușor de folosit.

Află mai multe: ortec.com.

Leave a Reply

Your email address will not be published.