free download 78 travel guides written by experts

Generarea automata a orarului scolar – la un clik distanta

Scolile care au fost dotate cu laboratoare informatice in cadrul programului SEI, beneficiaza gratuit de aplicatia aSc Orare

aSc Orare este o aplicatie intuitiva si extrem de usor de utilizat, ce ofera un instrument eficient pentru reducerea timpului pe care il presupunea pana acum, crearea unui orar clasic. Informatiile referitoare la materiile scolare, clase, profesori, etc. devin acum accesibile, usor de urmarit si de modificat.

Programul de generare automata a orarului aSc este integrat cu platforma AeL disponibila in toate laboratoarele dotate in cadrul Programului SEI.

Pentru a putea utiliza generatorul de orar este necesar ca datele din ASM (AeL School Manager) referitoare la elevi, profesori, sali de clase sa fie complete deoarece acestea sunt preluate automat de aplicatia aSc Orare.

Grafica atractiva si meniul intuitiv care poate fi accesat extrem de usor, fara a necesita cunostinte avansate de utilizare a calculatorului, permit ulterior actualizari ale disciplinelor de studiu, salilor de clasa, profesorilor, intervalului orar pe zile, etc.

Datorita faptului ca datele sunt preluate automat din ASM, programul de generare a orarelor este util atat scolilor mici cat si celor cu sute si chiar mii de elevi si profesori permitand o gestionare si organizare eficienta a unitatilor de invatamant.

Cu ajutorul aSc Orare, generarea automata a orarului scolar devine astfel o activitate accesibila si necomplicata indiferent de gradul de complexitate al unitatii de invatamant.

Aplicatia poate fi utilizata de toate scolile care au fost incluse in programul SEI – Sistem Educational Informatizat.

Inregistrarea aplicatiei aSc Orare este gratuita si se realizeaza foarte usor. Reprezentantii scolii trebuie sa trimita un e-mail la adresa ael@portal.edu.ro, cu subiectul “cod orar”, in care sa specifice numele unitatii scolare, localitatea si judetul.

Reprezentantii unitatilor de invatamant pot beneficia de suport tehnic in utilizarea aplicatiei, din partea specialistilor din cadrul SIVECO Romania pe care ii pot contacta telefonic (TELVERDE: 0800 410 444, gratuit din retelele ROMTELECOM si RDS) sau prin intermediul forumului //forum.edu.ro.

Pentru a veni in sprijinul utilizatorilor a fost realizat si un ghid ce cuprinde informatii detaliate referitoare la instalarea si preluarea datelor. Ghidul este disponibil la  aceasta adresa.

Bucuresti, 11.09.2008

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *