Shadow

Gebrüder Weiss demarează o nouă campanie internațională de ciclism

Compania de logistică relansează campania de ciclism / Scop ambițios: șapte circumnavigații ale lumii / Sprijin pentru un proiect de reîmpădurire în Nicaragua

Gebrüder Weiss organizează din nou campania „Ciclism în jurul lumii”. Compania de logistică face apel la pasionații de ciclism din întreaga lume să pedaleze din greu începând cu 1 aprilie. Anul acesta, compania dorește să depășească succesul surprinzător din 2022: în loc de șase circumnavigații ale lumii, sunt vizate șapte, corespunzătoare a 280.525. kilometri. Bicicliștii participanți au timp până la sfârșitul lunii septembrie pentru a termina kilometrii doriți. Numărul de kilometri parcurși va fi înregistrat și calculat într-o aplicație de ciclism.

Jason Lim, angajat al companiei, în Singapore (Sursa: Gebrüder Weiss)
Jason Lim, angajat al companiei, în Singapore (Sursa: Gebrüder Weiss)

Ideea din spatele competiției sportive din acest an este un proiect de protecție a mediului: pentru fiecare 40 de kilometri parcurși cu bicicleta, Gebrüder Weiss va plăti pentru plantarea unui copac în Nicaragua. Această țară din America Centrală este grav afectată de schimbările climatice, iar copacii plantați acolo sunt meniți să protejeze împotriva inundațiilor. Partenerul campaniei este PRIMAKLIMA, o asociație non-profit care este implicată în proiecte de reîmpădurire de mai bine de 30 de ani.

„Suntem încântați să vedem cât de ambițioși vor fi participanții de data aceasta. Stacheta este ridicată, dar credem în comunitatea noastră de cicliști, care sperăm că va continua să crească. Această campanie se adresează oricui îi place să facă mișcare și dorește să aducă o contribuție la mobilitatea ecologică. Fiecare kilometru contează și împreună putem face o mare diferență – la urma urmei, asta ne place cel mai mult să facem fiind o companie de logistică”, spune Frank Haas, șeful departamentului Corporate Brand Strategy & Communications la Gebrüder Weiss. O bicicletă Gravel va fi trasă la sorți pentru primii 250 de bicicliști. De asemenea, vor fi acordate premii pentru parcurgerea secțiunilor individuale cuprinse între 60 și 6.000 de kilometri.

Prima ediție a campaniei de ciclism Gebrüder Weiss s-a încheiat în septembrie 2022, cu o distanță totală parcursă de 249.392 de kilometri. La acea vreme, aceasta a depășit de mai multe ori obiectivul inițial de doar o circumnavigare a globului (40.075 kilometri) și, cu acest kilometraj, a contribuit la plantarea a 5.000 de copaci în Togo, Africa.

Puteți citi toate informațiile despre campania de ciclism din 2023 aici.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *