Find your $100k business idea in 10 days and get the first clients fast

Fundația Globalworth o numește pe Georgiana Iliescu în funcția de Director Executiv

Fundația Globalworth, organizația non-profit prin care Globalworth, liderul pieței de clădiri de birouri din România și Polonia și-a propus consolidarea proiectelor de CSR ale grupului, o numește în funcția de Director Executiv pe Georgiana Iliescu.

“Grija pentru generațiile viitoare și pentru comunitățile cu nevoi speciale reprezintă două dintre cauzele care mă inspiră în fiecare zi să dezvolt inițiative cu impact pozitiv la nivel social. Am fost întrebată de multe ori dacă mi-am propus să schimb lumea. Iar răspunsul meu este, de fiecare dată, că dacă nu poți să ajuți 100 de persoane, atunci ajută una singură, și cred că perseverența în ceea ce ti-ai propus să faci este puterea oamenilor de a construi un viitor mai bun. De aceea, sunt onorată și mă bucur să fac parte din echipa Fundației Globalworth, organizație cu ale cărei valori mă identific și care continuă tradiția echipei Globalworth de a susține și investi în inițiative care pot schimba în bine viața oamenilor”, a declarat Georgiana Iliescu, Director Executiv al Fundației Globalworth.

Cu o experiență de peste 15 ani în implementarea și coordonarea de proiecte cu impact la nivel social, Georgiana Iliescu se alătură Fundației Globalworth pentru a consolida misiunea organizației de a construi, pe termen lung, proiecte pe cei trei piloni strategici – oameni, locuri și tehnologie.

Georgiana Iliescu
Georgiana Iliescu

Înainte de a ocupa poziția de Director Executiv al Fundației Globalworth, Georgiana Iliescu a fost Senior Project Manager în Fundația Vodafone România și membru în Consiliul de Administrație al acesteia. În cei 12 ani alături de această organizație, Georgiana a coordonat o serie de proiecte strategice pentru îmbunătățirea infrastructurii în diverse arii de activitate, precum renovarea centrelor de transfuzie sanguine sau dotarea și renovarea de spitale, dar și demersuri care promovează noile tehnologii. Pe lângă inițiative concrete în zona de educație, sănătate sau tehnologie civică, Georgiana Iliescu a implementat și proiecte de voluntariat și fundraising, a dezvoltat aplicații și programe interne de voluntariat corporativ și a coordonat proiecte dedicate construcției de locuințe sociale.

Anterior acestei poziții, Georgiana Iliescu a fost Coordonator de Proiect în Fundația Principesa Margareta a României, unde a pus bazele dezvoltării centrelor comunitare intergeneraționale și a contribuit la implementarea inițiativelor sociale în Fundația Rațiu România, în calitate de Community Manager.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *