free download 78 travel guides written by experts

Formare – certificare – recomandare pentru carieră în domenii de vârf la nivel european

Prin Catedra Internațională Onorifică ”Jean Bart”, proiect fondat în parteneriat cu Academia Română (2012), vă informăm că este activă oportunitatea formarea, certificării și recomandării profesionale în domenii interdisciplinare de vârf foarte solicitate pe plan european și internațional: managementul bio-economiei, inovării și guvernanței; inovare urbană – smart city; diplomație internațională în contextul digitalizării transformative (valabil în limba engleză).

Programele se desfășoară online în perioada noiembrie-decembrie 2020, în mod flexibil, în funcție de programul fiecărui cursant, conform conceptului Uniunii Europene de tip ”lifelong learning”, incluzând consiliere periodică personalizată, prin intermediul unei platforme educaționale (moodle).

CIO-SUERD logo
Participanții primesc, în urma evaluării finale, Certificat de Absolvire cu Anexa detaliată a modulelor și modalitatea de evaluare, eliberat de Catedra Internațională Onorifică „Jean Bart” CIO-SUERD, precum și Scrisoare de Recomandare către potențiali angajatori sau organizații în domeniul proiectelor cu fonduri europene.

Înscrierile se fac in baza Formularului de Înscriere (online, la adresa http://ciosuerd.houseofeurope.ro/ ), conform principiului „Primul venit-primul servit”, până cel târziu în data de 31 octombrie 2020. Detalii suplimentare pot fi solicitate Secretariatului Tehnic prin e-mail: ciosuerd@gmail.com ori telefonic la tel.: 0723670987.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *