creative night talks
Shadow

Focus Sat TV investighează disparițiile din catacombele Parisului într-un nou serial: NOX

Focus Sat TV va difuza noua mini-serie NOX, producție Canal+ Création Originale, începând din 4 noiembrie, câte două episoade în premieră în zilele de luni și joi de la ora 21:30.

Când fiica ei Julie Susini (Maïwenn, Premiului Juriului la Festivalul de la Cannes pentru Polisse. Îngerii păzitori) dispare în tunelurile subterane din Catacombele pariziene fără să lase urme, mame ei Catherine Suzini (Nathalie Baye, Catch Me if You Can, It’s Only the End of the World, Laurence Anyways) este convinsă că numai ea o poate găsi. Fostă polițistă, acum pensionară și aflată în derivă, va trebui să se hotărască să facă echipă cu Raphaël Berger (Malik Zidi, câștigător al unui premiu César – Cel mai promițător actor pentru rolul din filmul Les amitiés maléfiques), polițistul partener al fiicei sale. Amândoi sunt mânați de regrete, Catherine pentru că nu a arătat niciodată prea multă căldură sufletească fiicei sale, iar Raphaël pentru că nu și-a protejat mai bine partenera.

Împreună, ei vor părăsi suprafața și se vor afunda în adâncurile Parisului pentru că toate semnele indică că Julie s-a pierdut în subteran – și aceasta este o problemă, deoarece sub Paris nu există un sistem obișnuit de canalizare și subsoluri. Sub străzi și metrouri se află Catacombele, un sistem de peste 300 de kilometri de tuneluri, morminte și caverne datând de secole.

Nox KV

Catherine și Raphaël descoperă o organizație care face trafic de persoane – numită NOX – și care scoate la licitație pe darknet, cu complicitatea unor polițiști corupți, dreptul asupra vieții unor persoane, imigranți sau persoane fără adăpost. NOX folosește tunelurile de sub străzile Parisului ca locuri perfecte de desfășurare a activității sale criminale. Catacombele, un cadru tulburător, dar și de o frumusețe terifiantă, sunt adevărata vedetă a acestui serial.

Pe măsură ce sondează mai adânc, producția de 6 episoade lansată în 2018 devine o radiografie a unei societăți tot mai întunecate, în care polițiștii sunt uciși, instituțiile nu acționează mereu în interesul celor aflați la nevoie, iar strigătele lor de ajutor nu primesc niciun răspuns. Din 4 noiembrie pătrundem în inima nopții pariziene cu NOX la Focus Sat TV.

Focus Sat TV oferă în exclusivitate seriale europene multipremiate, producții Canal+ Création Originale și este disponibil gratuit pentru toți clienții Focus Sat.

Focus Sat TV este inclus în toate pachetele TV satelit Acces precum și în aplicația Focus Sat cu pachetele TV online Play TV.

Încearcă aplicația Focus Sat gratuit 7 zile și vezi oricând serialul Nox disponibil în biblioteca VOD, alături de alte producții de succes Canal+, precum Paris Police 1900, Baron Noir (3 sezoane), Pedagogul (2 sezoane), ZeroZeroZero sau Moscow Noir.

Luna noiembrie te întâmpină cu o nouă ofertă TV online. La activarea unuia din cele 2 pachete TV online, Play TV sau Play TV Extra, beneficiezi de 30% reducere în prima lună. Convinge-te, testează gratuit aplicația Focus Sat timp de 7 zile.

Mai multe informații despre produsele Focus Sat pe:
Web: www.focussat.ro
Facebook: https://www.facebook.com/FocusSatRomania.

NOX

Episodul 1
În timpul unei operațiuni a poliției care se desfășura în tunelurile subterane din Paris, tânăra locotenentă Julie Susini dispare sub ochii partenerului ei, Raphaël Berger. Grupul de polițiști plecat în căutarea ei nu găsește nimic. Mama înstrăinată a lui Julie, polițista pensionară Catherine, decide să conducă propria anchetă paralelă. Împreună cu Raphaël, ea coboară mai adânc în Parisul subteran, un labirint interzis de încăperi și pasaje. Acolo, ei fac o descoperire șocantă: cadavre, cimentate în perete, la fel ca trupurile din Pompei.

Episodul 2
Cadavrele sunt în mare parte imigranți ilegali care au fost uciși și spălați în mod expert. Poliția întrerupe percheziția subterană, fiindcă pașaportul lui Julie a fost localizat în Spania. Catherine și Raphaël cred că este doar o înscenare. Ei investighează zonele tulburi ale trecutului lui Julie: era agitată, voia să renunțe la slujbă și chiar a contactat IGPN, „poliția poliției”. Din înregistrările de supraveghere video din oraș, ei descoperă că a fost urmărită. Catherine are dreptate să creadă că i s-a întâmplat ceva rău lui Julie în subterane: o vedem ținută captivă printre imigranții ilegali într-o groapă subterană.

Episodul 3
Catherine și Raphaël află că un polițist o urmărea pe Julie. Sub amenințare, el dezvăluie de ce ea a dispărut: împreună cu un grup de colegi a participat la o crimă a unor justițiari din poliție. Au împușcat trei adolescenți. Julie urma să mărturisească, deci colegii ei au fost nevoiți să scape de ea. Ei au dat cadavrul unui bărbat care scapă de cadavre, în tunelurile subterane, „groparul”. Între timp, este descoperită o a doua groapă comună, plină cu cadavre proaspete: există un ucigaș activ în măruntaiele orașului.

Episodul 4
Catherine, prefăcându-se moartă, intră în lada secretă folosită pentru a transfera cadavrele la „gropar”. Lada este de fapt un pasaj. Catherine cade în laboratorul subteran al groparului. Raphaël o urmărește printr-un localizator GPS pe care l-a înghițit, dar, în panică, el sună la poliție. Înainte de sosirea poliției, Raphaël și Catherine îl forțează pe „gropar” să vorbească: el le spune că, atunci când Julie i-a fost trimisă, ea era încă în viață. El a predat-o unui criminal misterios numit «Nox».

Episodul 5
În timp ce șeful poliției Garraud inspectează laboratorul subteran împreună cu unul dintre colegii lui Julie, aflăm că și ei sunt implicați în dispariția ei. Acum, când „groparul” a fost descoperit, Garraud se angajează într-o luptă pe viață și pe moarte, pentru a reduce la tăcere fiecare martor. Între timp, Catherine și Raphaël fug de poliție pentru a continua ancheta. Cu ajutorul unui hacker genial, aceștia se infiltrează în «Nox», o licitație de trafic de persoane pe Darknet.

Episodul 6
Nox vinde oamenilor licența de a face ceva inimaginabil unei alte ființe umane. Julie se numără printre victimele puse în vânzare. Catherine plătește o avere pentru ea și este condusă de administratorii Nox în camera subterană unde este ținută Julie. Astfel, se desfășoară actul final al acestei povești, o luptă disperată pentru supraviețuire în întunecimile de sub oraș.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *