Find your $100k business idea in 10 days and get the first clients fast

Focșani Blues Festival, ediţia 2019, la TVR 3

Joi, 3 octombrie, de la 23.30, vă puteţi delecta cu muzica celor mai buni artişti internaţionali şi autohtoni ai momentului, cap de afiş fiind celebrul trompetist ARTURO SANDOVAL, un nume de referință al latin-jazz-ului mondial.

Cel mai mare Festival de Blues din România, Focșani Blues Festival, a adus în acest an cei mai buni artiști internaționali ai momentului. Ajuns la a 4-a ediție, festivalul care a pus Focșaniul pe harta orașelor blues s-a bucurat de prezenţa celebrului trompetist de origine cubaneză ARTURO SANDOVAL, un nume de referință al latin-jazz-ului din întreaga lume.

Arturo Sandoval, câștigătorul a zece premii Grammy, șase premii Billboard și un premiu Emmy, decorat de președintele Barack Obama cu cea mai înaltă distincție civilă din Statele Unite ale Americii, Medalia Libertății, a urcat pe scena Focșani Blues Festival. Festivalul care s-a desfăşurat în perioada 29-31 august 2019 a adus şi alți artiști de renume, printre care Nightlosers, Berti Barbera & Nicu Patoi, Los Mambo Jambo, Mission Cimbalom Marius Preda, Kyla Brox, Horia Brenciu & HB Orchestra, Julie Mayaya sau Philipp Fankhauser.

afis Focsani Blues Festival

”Focşani Blues Festival nu este un simplu festival de muzică, ci o întreagă experienţă pe care încercăm să o reinventăm în fiecare an. Ne bucurăm că tot mai mulţi oameni se alătură acestui demers, iar interesul pentru Focşani Blues Festival crește simțitor. Selectăm atent artiştii, locaţia şi set-up-ul, în aşa fel încât să ne asigurăm că ducem totul la superlativ. Anul acesta am pregătit multe surprize iar pe lângă line-up, poate cea mai frumoasă surpriză este locaţia: o oază de linişte în mijlocul naturii, unde acordurile blues răsună armonios oferind o experienţă de neegalat”, a declarat Bernard Cheere, președintele asociației culturale Estica, organizatoarea Festivalului.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *