metalshow

Flamingo – mii de licente Windows Vista

Reprezentanţii Flamingo Group estimează că lansarea Vista
va accelera piaţa locală de PC-uri cu peste 10%

Cel mai aşteptat produs software din ultima perioadă, Microsoft Vista a fost pus în vânzare începând cu data de 1 februarie 2007 în reţelele Flanco, Flanco World, Flamingo Computers şi Future-Shop, oficialii Flamingo estimând că până la sfârşitul anului vânzările la Vista vor fi de ordinul miilor de unităţi. Această lansare se datorează parteneriatului dintre Flamingo şi Microsoft, parteneriat activ de peste 10 ani.

Pachetele Vista comercializate în reţelele Flanco, Flanco World, Flamingo Computers şi Future Shop pornesc de la preţul de 599 Ron, pentru Windows Vista Home Premium Upgrade, 869 RON pentru Windows Vista Premium, până la 959 RON pentru Windows Vista Ultimate Upgrade sau 1499 RON pentru varianta de top, Windows Vista Ultimate.

Jiri Rizek, CEO Flamingo, declară: “Dacă în 2006 piaţa locală de PC-uri a crescut cu 6.7%, estimăm că lansarea Vista va accelera creşterea cu mai mult de 10%”, acest lucru având urmări şi asupra vânzărilor de calculatoare bazate pe configuraţii mai puternice. „Încă de la lansare, Vista a putut fi cumpărat de clienţii Flanco, Flanco World, Flamingo Computers şi Future Shop, iar până la sfârşitul anului estimăm o cifră de vânzăre de ordinul miilor”.

În următoarea perioadă Flamingo intenţionează să se axeze pe producţia şi comercializarea sistemelor compatibile cu Windows Vista. Având în vedere că la nivel mondial 90% dintre computere sunt echipate cu sisteme de operare Windows, se preconizează că până la sfârşitul anului, Vista va fi instalat pe cel puţin 100 de milione de calculatoare.

Bucuresti, 14.2.2007

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *