free download 78 travel guides written by experts

Fitbit anunță deschiderea platformei pentru dezvoltatori

Fitbit Ionic, ceasul inteligent gândit pentru monitorizarea sănătății și a activităților fizice și Flyer, căștile wireless realizate de Fitbit, sunt acum disponibile pentru precomandă exclusiv la Orange România.

Fitbit (NYSE: FIT), cel mai puternic brand global de dispozitive inteligente pentru monitorizarea sănătății și a activităților fizice, anunță că, începând de mâine, platforma SDK Fitbit va fi disponibilă pentru dezvoltatorii din lumea întreagă. În mai puțin de o lună, peste 1000 de programatori și designeri s-au înregistrat deja în platformă pentru a putea testa și realiza primele aplicații și fețe pentru ceasul inteligent Fitbit Ionic. Odată aprobate, acestea vor putea fi descărcate direct din Fitbit App Gallery.

Fitbit Ionic

Platforma Fitbit SDK, disponibilă de mâine într-un sistem preview pentru dezvoltatori, include accesul la Fitbit OS Developer Beta Firmware, la Fitbit Studio, cât și la materiale informative pentru dezvoltare. Mai mult, alături de aplicațiile Strava și Weather, disponibile încă de la lansarea ceasului Fitbit Ionic, alte aplicații populare precum Flipboard, GAME GOLF și Surfline vor fi disponibile din această toamnă.

În România, Fitbit Ionic și căștile wireless Fitbit Flyer se pot deja precomanda, în exclusivitate, de la Orange România. Produsele vor fi livrate către clienți începând cu data de 16 octombrie.

Având la baza experienţă companiei în domeniul menținerii sănătăţii, Fitbit Ionic are integrat și un senzor SpO2 pentru ca, în viitor, dispozitivul să poată identifica şi boli precum apneea în somn. Mai mult, produsul vine echipat cu un sistem GPS de ultimă generaţie, iar tehnologia avansată permite o monitorizare mai precisă a pulsului. Ionic are o memorie de stocare de 2.5 GB, transmite în timp real cele mai importante notificări primite pe telefonul mobil și are o gamă variată de aplicații și fețe pentru ceas disponibile în Fitbit App Gallery.

După teste complexe, durata de viaţă a bateriei între încărcări este de 5 zile¹, Fitbit Ionic fiind compatibil cu iOS, Android şi Windows, şi având o rezistenţă la apă de până la 50 metri.

”Acum 10 ani, am conturat piața dispozitivelor inteligente pentru monitorizarea sănătății, odată cu lansarea primelor brățări Fitbit. Ne-am propus să facem același lucru și pentru segmentul ceasurilor inteligente cu Fitbit Ionic. Ceasul are o rezistență a beteriei de până la 5 zile, putând astfel monitoriza, tot timpul, sănătatea și exercițiile fizice realizate de clienții noștri”, menționează James Park, co-fondator și CEO Fitbit. ”Caracteristicile Fitbit Ionic, alături de compatibilitatea produsului cu cele mai populare sisteme de operare, iOS, Android și Windows, oferă utilizatorilor din întreaga lume libertatea de a nu fi nevoiți să aleagă între telefon și ceasul lor inteligent.”

Fitbit Flyer, primele căști wireless produse de către Fitbit, beneficiează de un design durabil, fiind rezistente la transpirația din timpul exercițiilor fizice. De asemenea, căștile Flyer au și o acuratețe a sunetului impecabilă, putându-se conecta automat cu ceasul inteligent Fitbit Ionic sau orice dispozitiv cu sistem Bluetooth preferat de către utilizatori.

Noua aplicație Fitbit Coach, care include peste 90 de antrenamente video și audio, va fi disponibilă pe dispozitivele cu sistem de operare Android, iOS și Windows începând cu luna octombrie a acestui an, cu prețuri pornind de la 8,99 EUR pe lună sau 43,99 EUR pe an. Primele programe de sănătate cu sfaturi personalizate vor fi disponibile începând de anul viitor, în secțiunea “Coach” din aplicația Fitbit².

¹ Durata de viață a bateriei variază în funcție de utilizare și de alți factori. Până la 10 ore cu o utilizare continuă a sistemului GPS și a aplicației de muzică.
² Antrenamentele video Fitbit Coach vor fi disponibile din această toamnă în limbile engleză, franceză, germană, portugheză și spaniolă. Antrenamentele de coaching audio vor fi disponibile în limba engleză în aplicația Fitbit Coach din toamna acestui an, versiunile în limbile franceză și germană urmând să fie disponibile în curând. Programele de sănătate ghidate vor fi disponibile în 2018 în limba engleză, direct în aplicația Fitbit.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *