Find your $100k business idea in 10 days and get the first clients fast

First Bank România a colectat fonduri în beneficiul Fondului Special Pentru Copii printr-un Târg de Crăciun

Peste 500 de voluntari First Bank România s-au mobilizat și în acest an în beneficiul copiilor din programul “Fondul Special Pentru Copii” al Fundației Principesa Margareta a României, organizând cea de-a cincea ediție a Târgului Caritabil de Crăciun. În cadrul acestuia, angajații băncii au cumpărat produse confecționate de colegii lor voluntari în valoare de 34.000 de lei.

Similar cu edițiile anterioare, First Bank a pus la dispoziția voluntarilor interni sumele necesare pentru materia primă și a asigurat logistica și promovarea evenimentului.

Voluntarii au avut la dispoziție, în prealabil, câteva săptămâni în care au creat produse hand-made care să fie vândute în scop caritabil în rândul angajaților băncii. La proiectul “Dăruim bucurii în prag de sărbătoare” de la finele anului 2018 au participat voluntari First Bank Bank din București, Iași, Timișoara, Deva, Pitești și Râmnicu Vâlcea.

voluntari First Bank Romania

“Rata părăsirii timpurii a școlii în România a fost anul trecut de 18,3%, dublu față de media europeană de 9,2% și una dintre cele mai ridicate din Europa. Situația este cu atât mai dramatică cu cât cei mai mulți copii care abandonează școala provin din medii defavorizate. First Bank România și-a făcut o misiune pe termen lung ce vizează sprijinirea educației și prevenirea abandonului școlar în rândul copiilor, prin contribuția la Fondul Special pentru Copii al Fundației Principesa Margareta a României”, a declarat Veronica Gheorghiu, Coordonatorul acțiunii de voluntariat “Dăruim bucurii în prag de sărbătoare”.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *