free download 78 travel guides written by experts

Filmele si serialele primaverii la TVR 1

Grila de primăvară a TVR 1 a pregătit de săptămâna viitoare, pentru cinefilii de toate genurile, atât filme artistice în premieră, cu distribuţii marcante, continuarea cu noi sezoane, tot în premieră, a celor mai importante seriale îndrăgite de telespectatori, cât şi noi producţii celebre deja în lume care ajung acum şi în România prin intermediul TVR 1.

La capitolul filme artistice, oferta lunii martie cuprinde producţii multipremiate şi cu distribuţii ce cuprind mari nume de actori îndrăgiţi. Selecţia cuprinde filme de toate genurile, de la ecranizări, aventuri, thrillere, până la westernuri, comedii, filme istorice sau de arhivă. Câteva dintre primele titluri ce vor fi difuzate in luna martie sunt: Julia (BEING JULIA – producţie SUA, Marea Britanie, Ungaria, Canada), cu: Annette Bening şi Jeremy Irons, Culoarul morţii (DEAD MAN WALKING –producţie Marea Britanie, SUA) cu Susan Sarandon şi Sean Penn (deţinător al unui Oscar in 1996, al trofeului Ursul de Argint 1996 şi având alte trei nominalizări la Oscar în 1996), Partida de vânătoare (Hunting Party – producţie SUA), cu Richard Gere, 100 de puşti (100 Rifles –producţie SUA) cu Raquel Welch şi Burt Reynolds, Agonie si extaz (The Agony and the Ecstasy – producţie SUA), cu:Charlton Heston şi Rex Harrison (film cu cinci nominalizări la Oscar).
 
Referitor la serialele TVR 1 în acest sezon, prima noutate care va fi difuzată în grila de primăvară este serialul Tremors-Creaturi ucigaşe – cu difuzarea primului episod marţi, 2 martie, de la 22.55. Difuzat în premieră, acest thriller SF va putea fi urmărit la fiecare două săptămâni, în zilele de marţi când la TVR 1 nu sunt difuzate meciurile din cadrul UEFA Champions League.

O altă noutate care soseşte la TVR 1 este serialul Dr.House, din 4 martie 2010, ora 23.00, cu sezonul patru. Serialul a început la TVR în 2008 şi are în palmares două Globuri de Aur, alături de alte 27 de trofee şi 65 de nominalizări.
 
Agenţia Psych revine din 7 martie, ora 0.20 cu sezonul III, în premieră, iar  fanii familiei Simpson au şi ei o veste bună pentru că din 13 martie, ora 23.00, serialul Familia Simpson soseşte la TVR 1 cu un sezonul VII- absolut nou, în premieră.

Alături de ele trebuie semnalată sosirea la TVR 1, din 8 martie, a celui mai aşteptat serial al anului 2010, care promite să fie unul de succes în România. Este vorba de Mad Men – Nebunii de pe Madison Avenue deţinător a trei Globuri de Aur la categoria  „cel mai bun serial de televiziune" şi a alte 31 de premii şi 57 nominalizări, cele mai importante fiind: două Premii Emmy, un Premiu Peabody, un Premiu al Asociaţiei Producătorilor, premii ale Asociaţiei Scenariştilor,  Premiul AFI în 2007 şi 2008 pentru clasarea în Top 10 al celor mai bune programe de Televiziune, Premiul BAFTA pentru Cel Mai Bun Program Internaţional.

Bucuresti, 25.02.2010

{mosloadposition user9} {mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *