Shadow

Filip & Company își consolidează practica de Real estate prin cooptarea Ioanei Grigoriu în poziția de counsel

Ioana Grigoriu, avocat cu peste 15 ani de experiență în domeniul imobiliar, s-a alăturat echipei Filip & Company în poziția de counsel.

„Extinderea echipei prin venirea Ioanei este un pas important prin care vom consolida mai departe activitatea noastră. Alăturarea Ioanei are la bază împărtășirea acelorași valori, printre care munca în echipă, pasiunea pentru profesie, stăruința și dăruirea pentru servicii excelente în beneficiul clienților, spiritul de acțiune și curajul de a deschide și aprofunda noi oportunități,” afirmă Ioana Roman, partener și coordonatoarea departamentului de real estate al Filip & Company.

“Este un pas important în cariera mea şi sunt încântată să mă alătur acestei echipe de profesioniști, recunoscuți pentru standardele ridicate ale soluțiilor pe care le oferă și pentru abordarea personalizată a relației construite cu fiecare client.

Ioana Grigoriu, counsel Filip & Company
Ioana Grigoriu, counsel Filip & Company

Acest pas îmi va permite să folosesc și mai bine experiența îndelungată și competențele mele pentru ca împreună să extindem calitatea serviciilor noastre în domeniul imobiliar”, spune Ioana Grigoriu.

Experiența anterioară a Ioanei Grigoriu include aspecte complexe din domeniul urbanismului într-o multitudine de proiecte imobiliare, aceasta asistând clienți în legătură cu aspecte de urbanism în procedurile de due diligence sau în tranzacții și oferind suport în cadrul litigiilor relevante pe acest segment. De asemenea, de lungul timpului, Ioana a oferit asistență în structurarea tranzacțiilor, negocierea și redactarea contractelor de vânzare-cumpărare, aspecte imobiliare în cadrul ofertelor publice, analize due-diligence în cadrul tranzacțiilor imobiliare și aspecte legate de autorizări în domeniile infrastructură, energie, minerit și în cadrul proiectelor eoliene și fotovoltaice.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *