free download 78 travel guides written by experts

Filip & Company a asistat Coöperatieve Rabobank U.A. în procesul de acordare a două împrumuturi în valoare de 37 de milioane EUR către Umex S.A.

Casa de avocatură Filip & Company a asistat banca olandeză Coöperatieve Rabobank U.A. în procesul de acordare a două finanțari în valoare totală de aproximativ 37 milioane de euro către operatorul portuar Umex S.A.

Scopul primului împrumut este de a finanța achiziția și instalarea unui siloz în Portul Constanța, iar cel de-al doilea împrumut va finanța construirea unei magazii de marfuri vrac în Portul Constanța.

Creditul este garantat printr-o poliță emisă de EKF, agenția de credite de export din Danemarca. În acest proiect, echipa Filip & Company a lucrat alături de casa de avocatură internațională Freshfields Bruckhaus Deringer.

“Această tranzacție se adaugă bogatului nostru palmares în sectorul de finanțări, fiind implicaţi în numeroase tranzacții de acest tip în ultimii ani.

Alexandra Manciulea
Alexandra Manciulea

Suntem încântați că am avut oportunitatea de a asista Coöperatieve Rabobank U.A în cadrul acestor proiecte și ne bucurăm să vedem că există în continuare un apetit susținut din partea băncilor europene pasaportate în România pentru finanțarea proiectelor din țara noastră”, a declarat Alexandra Manciulea.

Echipa Filip & Company a fost coordonată de Alexandru Bîrsan și Alexandra Manciulea, parteneri, iar Camelia Ianțuc (associate) se evidențiează ca un membru esențial al echipei de proiect.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *