Find your $100k business idea in 10 days and get the first clients fast

Femeia din Orient Express

Lindsay Jayne Ashford
Editura Nemira

V-ați imaginat-o vreodată pe Agatha Christie în ipostaza de personaj de roman? Ei bine, Lindsay Jayne Ashford a transformat-o în erou principal în romanul Femeia din Orient Express recent apărut la Editura Nemira.

Înainte de toate, trebuie spus că povestea nu este una polițistă, precum cele ale faimoasei Agatha. Există însă mistere în trecutul tuturor personajelor importante din roman.

Foarte pe scurt, pentru a nu va răpi plăcerea descoperirii intrigi, în faimosul Orient Express, datorită unor circumstanțe pe care le veți afla voi, se află trei femei pe care destinul le unește pe viață: Agatha, Katherine și Nancy.

Femeia din Orient Express, Lindsay Ashford

Trei femei călătorind singure cu trenul. Fiecare fugind de ceva. Secretele sunt dezvăluite încet-încet, iar povestea, care ne poartă prin Veneția, Instanbul, Bagdad, Ur și alte locuri minunate, cucerește imediat.

În paginile cărții își găsesc locul povești de dragoste cu întorsături neașteptate. Femeia din Orient Express este un roman care îmbină în mod excelent ficțiunea cu realitatea. Povestea se bazează pe întâmplări reale din viața Aghatei Christie, iar multe dintre personajele incluse în roman au existat în realitate. Finalul cărții dezvăluie ce sa întâmplat în realitate și ce este ficțiune, pentru ce interesați, și oferă recomandări bibliografice pentru cei care vor să afle mai multe despre viața faimoasei Agatha Christie.

Totul începe în 1963 când în curtea Agathei Christie își face apariția un tânăr care îi spune că doar ea îl poate ajuta să își descopere trecutul. Care ar putea fi legătura lui cu Agatha și cu celelalte două femei din roman?

RECOMANDAM:  Femeia cameleon

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *