Find your $100k business idea in 10 days and get the first clients fast

Străinul de acasă

Shari Lapena
Editura Trei

Ce e mai rău: să nu ai idee ce ai făcut sau să existe posibilitatea de a descoperi că ai ucis pe cineva?

Karen se trezește la spital, cu dureri cumplite. Ce este cel mai rău, nu își aduce aminte ce s-a întâmplat. află de la cei din jur că a trecut pe roșu și a intrat cu mașina într-un stâlp.

Dar Karen nu ar trece niciodată pe roșu. Și nici nu se duce în cartierul în care a avut loc accidentul. Ce a căutat acolo? Ce putea să o determine să ajungă în acel loc rău famat?

Fata anonimă

Tom, soțul ei, o crede când spune că nu își aduce aminte nimic și îi stă alături.

Brigid, vecina de vizavi și cea mai bună prietenă, este alături de ea.

O investigație este lansată, iar cercetările conduc spre un cadavru. Ar putea exista o legătură între bărbatul descoperit și Karen?

Oare trebuia să îi spună Karen soțul lui ei că, de ceva vreme, își dăduse seama că o persoană intră în casa lor și mută lucruri din loc?

Fata anonimă este un thriller excelent, cu o acțiune e bine dozată și cu răsturnări de situație pe care nu le poți anticipa.

Odată început, romanul nu poate fi lăsat din mână, iar finalul este și el surprinzător.

Dincolo de elementele specifice unui thriller, veți descoperi și o poveste din păcate foarte des întâlnită, chiar și la noi, în căsnicii și veți vedea acum nu întotdeauna lucrurile se rezolvă atât de ușor ca în filme.

Shari Lapena a creat personaje interesante și o intrigă cedează foarte bine elemente surpriză care țin cititorul în alertă de la prima și până la ultima pagină. Fata anonimă este un roman perfect pentru o seară sau un weekend relaxant ori pentru vacanță.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *