free download 78 travel guides written by experts

Factorul de atractie Cinci pasi simpli pentru obtinerea prosperitatii prin utilizarea puterii interioare

Joe Vitale    
Meteor Publishing

`Joe Vitale „este unul dintre putinii oameni care fac ceea ce propovaduiesc.

(…) Pe parcursul cartii, el va va povesti viata sa – cu cele bune, cu cele rele sau cu cele urate ale ei. Nu ascunde nimic. Va va impartasi felul in care, prin incercari si greseli, a descoperit formula alcatuita din cinci pasi care l-a scos din saracie, nefericire, frustrare si uneori disperare, oferindu-i o viata imbelsugata, fericita, multumita si un succes inegalabil.” – Dr. Robert Anthony, Cuvant inainte.

Pare prea frumos ca sa fie adevarat, nu? Cinci pasi simpli, usor de urmat si apoi succes in toate.

Pare, pentru ca nu este. Aceasta metoda a functionat pentru Joe Vitale dar, pentru a functiona pentru oricine altcineva, trebuie sa existe aceeasi incredere, hotarare si perseverenta in implementarea celor cinci pasi.

Joe Vitale ofera o introducere care se intinde pe mai multe capitole – fiecare menite a ajuta fiecare cititor in parte sa se cunoasca mai bine si sa inteleaga mai bine metoda pentru a putea avea succes. Exista numeroase exemple – personale sau din viata unor cunoscuti de-ai autorului – care ilustreaza ideile expuse. Urmeaza apoi cei cinci pasi, detaliati in capitole separate, dar si o sectiune de intrebari si raspunsuri.
Textul este accesibil, usor de urmarit, iar pasii sunt usor de implementat de cei care doresc sa foloseasca aceasta metoda pentru a-si atinge obiectivele.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *