free download 78 travel guides written by experts

Fabyan Sanchez lansează single-ul și videoclipul “Sin Tí”

Artistul Global Records Latin de origine portoricană, Fabyan Sanchez lansează primul său single și videoclipul ”Sin Tí”. Melodia este compusă împreună cu Vlad Lucan (‘Diggy Down – INNA’) și Achi, în cadrul sesiunii de producție organizată în România.

„«Sin Tí» este o piesă pe care o iubesc, pur și simplu! Este o melodie despre o poveste dramatică, despre un băiat care crede că a pierdut dragostea vieții sale din cauză că fetei pe care o iubește îi este teamă de ceea ce cred oamenii despre relația lor. În piesă, el vorbește despre cât de pierdut se simte fără iubita lui și despre faptul că ea ar trebui să își urmeze inima, chiar dacă oamenii nu ar înțelege. La final, totul se schimbă atunci când el își dă seama că și ea simte același lucru pentru el și că va rămâne alături de el și va lupta pentru iubire”, spune Fabyan. Artistul explică, de asemenea, și povestea videoclipului care arată ceea ce se întâmplă în mintea lui când ea nu este lângă el, despre frica lui de a nu o pierde, despre amintirile cu ea și despre cum o vede peste tot, chiar dacă ea nu se află acolo, despre suferința lui și despre faptul că nu poate să nu se gândească la ea tot timpul.

Fabyan Sanchez, Sin Tí

Fabyan, împreună cu artiștii latini Kryan (Columbia), Yoandri (USA/Cuba) și Micke (Columbia/USA), a petrecut 2 luni în România alături de unii dintre cei mai reprezentativi producători locali, cum ar fi Alex Cotoi, Marco & Seba, Vlad Lucan, Costin Bodea și mulși alșii, dar și de compozitorii latini Micky la Sensa (Felices los quatro, El perdedor – Maluma), Dynell el Diamante (detinator Latin Grammy) și Tito Earcand, în pregătirea carierei lor.

„Sunt foarte fericit pentru ce am realizat și pentru locul în care mă aflu astăzi. Această călătorie a fost lungă, experiența absolut minunată și sunt abia la început. Mi se pare o binecuvântare să pot crea propria mea muzică, să pun tot sufletul meu pe ritmul muzicii, pentru că asta îmi place să fac cel mai mult. Și mi se pare incredibil să lucrez cu oameni care iubesc muzica la fel de mult ca mine și vor să creeze ceva nou și diferit”, declară artistul despre colaborarea de aici și despre începutul carierei sale muzicale.

Fabyan Sanchez s-a născut în Corozal, Puerto Rico pe 29 septembrie 1996. A crescut într-o familie de muzicieni, cu bunicul lui, Francisco (Paquito) Sánchez, un celebru chitarist din Puerto Rico, iar mama și tatăl său, ambii cântăreți. A devenit cunoscut în 2015, atunci când a fost concurent în primul sezon al competiției ”La Banda”, reality show creat de Ricky Martin și Simon Cowell. În primul sezon, el a concurat împotriva câștigătorului Christopher Velez, iar în cel de-al doilea a ajuns până în finală, câștigând locul II. Această experiență a fost una copleșitoare pentru artist, el declarând că după ce a aflat rezultatele „a plâns timp de câteva nopți” de fericire. După debutul în ”La Banda” el a început să posteze piese pe canalul său de YouTube. A studiat Sound Engineering și Film Editing la CCAT (Colegio de Cinematografia, Artes y Television), iar în prezent este și compozitor. În timpul liber îi place să joace jocuri video, îi plac benzile desenate cu super eroi și să facă sport.

Muzica: Fabyan Dariel Sanchez Lopez, Melo Cardenas Brian Andres, Lucan Vlad Octavian, Petre Ioachim Octavian
Text: Fabyan Dariel Sanchez Lopez, Melo Cardenas Brian Andres

Global Records Latin, divizie a Global Records, își propune să promoveze ritmurile și influențele latine, tot mai populare la nivel mondial.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *