free download 78 travel guides written by experts

F5 X-Media semneaza cu 121.ro si FashionAndBeauty.ro

si isi consolideaza oferta in zona campaniilor de publicitate adresate femeilor

F5 X-Media va vinde spatiile publicitare de pe site-urile 121.ro si FashionAndBeauty.ro, intregindu-si oferta pe segmentul Lifestyle feminin unde inregistreaza o crestere de 153% a numarului de vizitatori unici lunari, respectiv de 140 de procente in ceea ce priveste afisarile, conform datelor SATI din luna octombrie.

“Includerea in portofoliu a celor 2 website-uri – 121.ro si FashionAndBeauty.ro; vizeaza consolidarea pozitiei F5 X-Media pe segmentul de piata dedicat femeilor. Suntem foarte bine reprezentati pe zona site-urilor de business si pe cea a site-urilor de news, precum si in zona de entertainment, asadar decizia de a creste reprezentarea pe segmentul adresat femeilor este una fireasca si vine in completarea ofertei existente. Advertiserii care targeteaza aceasta zona de piata au acum acces la un volum mai mare de vizitatori unici femei in reteaua F5 X-Media si la noi posibilitati de promovare”, a declarat Irina Morosanu, business affairs manager F5, compania care detine F5 X-Media.

“Prin colaborarea cu F5 X-Media am urmarit plasarea site-urilor 121.ro si FashionAndBeauty.ro ca site-uri principale ca trafic si content in portofoliul de life-style feminin al regiei. Urmarim in continuare maximizarea veniturilor din display advertising, pe langa contractele directe pe care le avem stabilite deja in piata cu agentiile si clientii nostri.  Focusul nostru pentru 2010 sunt proiectele speciale pe care le implementam cu succes pentru clientii nostri de 10 ani de cand suntem in business-ul de online”, a spus Daniela Fugaru Kammrath, redactor sef al 121.ro si publisher al FashionAndBeauty.ro.

Odata cu includerea in portofoliul a comunitatii de femei 121.ro si a website-ului Fashionandbeauty.ro – singurul din .Ro dedicat exclusiv modei si frumusetii; regia de vanzari online F5 X-Media isi consolideaza oferta in cadrul categoriei de Lifestyle feminin din SATI, fiind reprezentata de spatiile publicitare a 5 website-uri, atat in zona de proiecte speciale, cat si pe parte de display.

Astfel, 121.ro, Fashionandbeauty.ro, Romantica.ro, Tabu.ro si Zodii.ro insumeaza 796 mii clienti unici care genereaza circa 3,6 milioane de afisari, conform ultimelor date SATI.

In plus, la nivelul intregii regii, F5 X-Media inregistreaza o suma lunara de 10,7 milioane de vizitatori unici si 132 de milioane de pagini afisate.

Comunitatea de femei 121.ro are peste 115.000 de membri si o experienta de peste 8 ani, acoperind o gama larga de categorii de continut: Frumusete, Cariera, Moda, Cupluri, Stil de viata, Gastronomie,  Sanatate, Fitness, Dieta, Mame & copii si Horoscop. La acestea se adauga o zona puternic interactiva care include Forumul 121, Specialistii 121 – cu sfaturi din diverse domenii – si platforma de blogging 121 SheBlogs. In plus, utilizatoarele pot participa in direct la discutiile saptamanale din cadrul emisiunii radio 121 Live si au ocazia de a se intalni si cunoaste la evenimentele 121 Unplugged .

Fashionandbeauty.ro este primul website dedicat in exclusivitate subiectelor din lumea modei si frumusetii. Website-ul sustine afirmarea designerilor romani, dezvoltarea modei din Romania si informeaza publicul cu privire la tendintele lansate pe podiumurile internationale, prezentand cele mai fierbinti evenimente de moda si frumusete din Romania si strainatate.

Bucuresti, 24.11.2009

{mosloadposition user9} {mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *