free download 78 travel guides written by experts

F5 X-Media lanseaza Direct Sales – un nou serviciu de marketing si vanzari directe

Regia de vanzari F5 X-Media are in portofoliu un nou produs – Direct Sales, ds.f5xmedia.ro un serviciu de marketing bazat pe performanta masurata in click-uri, leaduri si vanzari.

Serviciul se adreseaza afacerilor care comercializeaza produse si servicii online sau care desfasoara campanii de colectare de date.

“Serviciul Direct Sales F5 X-Media se focuseaza pe vanzari efective si este dedicat comerciantilor online si companiilor colectoare de date. Fiecare client va beneficia de un model de colaborare customizabil in functie de obiectivele sale de marketing si domeniul de activitate, rezervandu-ne dreptul de a accepta in sistem doar branduri potrivite cu structura demografica a audientei noastre”, a precizat Irina Morosanu, business affairs manager F5 (companie care detine F5 X-Media).

Serviciul Direct Sales F5 X-Media ofera vizibilitate produselor si serviciilor agreate cu partenerii inscrisi in program cu scopul de a genera click-uri, leaduri sau vanzari, necontinand elemente de branding.

Direct Sales va valorifica, pentru inceput, traficul site-urilor editate de F5, dispunand de un volum lunar de peste 5 milioane de vizitatori unici insumati si posibilitatea de a atinge o audienta premium pe cele patru categorii – Stiri generale, Economie si finante, Lifestyle feminin si Divertisment.

Variabile precum formatul anuntului, targetarea aparitiei lui, perioada de recurenta si algoritmul de plata se vor stabili in functie de obiectivele si specificul afacerii clientului.

Bucuresti, 30.03.2010

{mosloadposition user9} {mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *