Find your $100k business idea in 10 days and get the first clients fast

#EXTRANATURA instagramabilă în Sun Plaza, pentru cele mai reușite selfie-uri – Flower Expo

  • Expoziția florală este la a X-a ediție și poate fi vizitată în perioada 15-23 mai, în Sun Plaza.
  • La Sun Plaza, totul e #EXTRA, chiar și expozițiile! Vizitatorii sunt invitați să-și facă cele mai frumoase poze pentru Instagram, în cele 4 zone în care florile se îmbină în decoruri speciale.

Flower Expo revine și anul acesta cu o ediție inedită. Centrul comercial Sun Plaza își invită vizitatorii, în perioada 15-23 mai, să descopere o experiență senzorială cu mult parfum și culoare.

Expoziția florală este un eveniment Sun Plaza cu tradiție, aflându-se la cea de-a X-a ediție.

#EXTRANATURA instagramabilă este tema acestei ediții și cuprinde 4 setupuri pregătite special pentru a aduce natura mai aproape de clienți, în centrul lor comercial preferat.

O perdea de flori plutitoare situată la parter, aproape de intrare principală îi va duce cu gândul la un cadru de poveste, ce merită împărtășit.

Cabina Telefonică, cucerită de o multitudine de flori pastelate, nu va trece neobservată. Aceasta va fi cu siguranță preferata celor care-și doresc să adauge un aspect retro feedurilor de Instagram.

Culoarul de flori impresionant, în culori vibrante, plasat in aripa nouă de la parter, va fi preferatul celor care vor să-și pună în valoare ținutele pentru noul sezon.

Jungla urbană este spațiul care aduce vacanțele exotice mai aproape. Colțul plin de plante si flori extravagante, poate fi descoperit la etajul 1, în zona centrală a Centrului Comercial Sun Plaza.

Jungla urbană Sun Plaza Flower Expo

Fiecare dintre aceste cadre îi poartă pe vizitatori într-o poveste cu multă culoare și parfum, oferindu-le posibilitatea de a se face remarcați pe canalele de social media.

#Extranatura cu #ExtraPremii

Sun Plaza îi invită pe vizitatorii expoziției să își pună în valoare cele mai frumoase fotografii într-un concurs pe pagina de Instagram. Una dintre acestea va fi premiată cu un aranjament floral special, în valoare de 100 de Euro.

Concursul începe pe 15 mai, iar câstigătorul va fi ales pe 24 mai.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *