Find your $100k business idea in 10 days and get the first clients fast

Externalizarea serviciilor – o solutie ce aduce un beneficiu net companiilor

Agora Technology Conferences lansează spre discuţie beneficiile aduse de externalizarea serviciilor IT&C pentru companiile româneşti, pe 02 iulie 2008 la Bucureşti

CIO COUNCIL, Institutul Bancar Român şi Agora Media organizează conferinţa „Outsourcing (Externalizarea serviciilor)”, miercuri, 02 iulie 2008, în Aula Institutlui Bancar Român, începând cu ora 09:30.

Cel de-al cincilea eveniment din seria Agora Technology Conferences (ATC) se adresează persoanelor de decizie şi directorilor IT din marile companii din România şi/sau instituţiile financiar-bancare, telecom şi utilităţi, companii cu o cifră de afaceri de peste 5 milioane de euro şi directorilor de IT din Administraţia Publică Centrală.

Chiar dacă, pe măsura creşterii lor, entităţile economice consumă tot mai multe resurse pentru a obţine rezultate pozitive cu scopul supravieţuirii într-un mediu concurenţial, ele nu sunt obligate să „întreţină” totul în acelaşi cadru limitativ al propriului organism. Externalizarea serviciilor se referă la detaşarea activităţilor socotite adiacente pentru buna desfăşurare a vieţii unei entităţi, către terţi, în general prestatori de servicii.

Externalizarea de servicii constituie de ani buni singura modalitate prin care multe entităţi economice, mai ales cele ajunse la dimensiuni apreciabile, îşi asigură păstrarea competitivităţii pe piaţă şi, prin aceasta, însăşi continuarea existenţei. Conferinţa ATC dedicată soluţiilor IT&C de externalizare de servicii reprezintă un prilej excelent de prezentare a acestui fenomen şi a soluţiilor concrete prezente pe piaţa românească la ora actuală.

„Externalizarea serviciilor este o soluţie la care apelează tot mai multe companii româneşti, mai ales de când România s-a integrat în Uniunea Europeană şi companiile din afară iau tot mai des deciza de a-şi deschide o filială şi în România. Niciodată nu poţi deţine toate competenţele în cadrul organizaţiei. Din acest motiv tot mai multe companii apelează la externalizare unor servicii, preferând să se concentreze pe business-ul de bază. Conferinţa din 2 iulie va pune accentul în primul rând pe bunele practici în outsourcing.”, spune Romulus Maier, Director General Agora Media S.A.

Raiffeisen Informatik, IIRUC Service, Gartner România, S&T, IBM şi Azure Software vor prezenta soluţiile şi serviciile pe care le propun companiilor pentru eficientizarea activităţii lor. Prezentările şi dezbaterile din cadrul conferinţei se vor axa pe conceptele şi soluţiile IT&C de ultimă oră legate de nevoile acestor companii de a obţine rapid răspunsuri pentru a putea lua decizii.

Evenimentul este promovat cu ajutorul partenerilor media PRWave, PRWave Directory, portalul acasa.ro, Clubafaceri.ro, Comunicatedepresa.ro, eWeek România, Agora News, PC Magazine şi Channel Partner România.

Bucuresti, 30.06.2008

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *