free download 78 travel guides written by experts

Expozitia de fotografie alb-negru de Keli

Zilele acestea s-a deschis la Clubul  LA SCENA expozitia de fotografii, in alb negru, a lui Keli. Artistul fotograf  ne invita intr- un periplu liric, in spatiul si timpul de ACOLO, de DINCOLO: un univers in alb si negru ce comunica in modul cel mai direct cu privitorul, desteptand ecouri  in propriile  nostalgii ale acestuia. “Temperament grav,  obsedat de meditatie, Keli evita excesul expresionist, punand in pagina imagini de o simplitate cuceritoare, fie din mediul natural, fie din cel social..
Materialul figurativ, rod al peregrinarilor sale, aparent fara tinta de-aici de-acolo releva subtilitatea  spiritului sau de observatie, de  exceptie , care identifica in obiectul aparent banal sau in asocieri de obiecte din cele mai simple, motive noi,  cu semnificatii nu lispite de profunzime, meditativ, filozofice, adesea chiar existentialiste.”
Maria Olimpia Tudoran, critic de arta.

“Am ales sa expun aceste clisee -si nu altele- sub aceasta titulatura, pentru a da un chip unei obsesii generate de un sentiment ce ma viziteaza frecvent, mai acut in momente ca cele ale caror instantanee fac obiectul expozitiei. E un soi de intuire a realitatii obiective din spatele imaginilor care sunt parte a realitatii mele senzoriale. Obsesia vine din frustrarea pe care o resimt de indata ce vreau sa am mai mult decit o intuitie a acelei realitati, intuitie care se dovedeste a fi extrem de volatila si se risipeste de indata ce incep sa o trec prin ratiune, sa o gandesc.”
Keli

Expozitia ACOLO/DINCOLO poate fi vizitata zilnic pana in 8 noiembrie a.c. in clubul LA SCENA, Calea Calarasi 55

Bucuresti, 13.10.2008

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *