kinodiseea final

Experimentează o vară gourmet cu arome rafinate la Weekend-urile Gourmet de la Valea Verde Retreat

Turiștii iubitori de natură și de artă culinară locală reinterpretată într-un stil gourmet, însoțită de vinuri excelente, sunt invitați vara aceasta la o serie de weekenduri de excepție la Valea Verde Retreat, din satul Cund, Transilvania.

Pe 30 iunie – 2 iulie și 11 – 13 august 2017, Valea Verde Retreat găzduiește Weekend-urile Gourmet într-un cadru natural ideal pentru relaxare. Evenimentele culinare sunt create de Jonas Schäfer, chef-ul de la Valea Verde Retreat, și moderate de Ronald Birr, somelier internațional cu peste 30 de ani experiență în evenimente culinare din Germania, Beijing, Los Angeles sau Sidney.

Valea Verde
Participanții se vor delecta cu peste 30 de preparate culinare diferite, ce îi vor încânta și inspira de-a lungul celor două zile. Pe lângă meniurile atent selecționate, oaspeții se vor bucura și de workshop-uri despre mâncare și vin, într-un cadru special, din inima Transilvaniei rurale.

Valea Verde Retreat este una dintre destinațiile culinare de top din România, câștigătoare, în mai 2017, a premiului Top Hotel pentru cea mai bună pensiune a anului. Locul încântător din inima Transilvaniei, situat într-o vale romantică, nu foarte departe de orașul medieval Sighișoara, este perfect pentru weekenduri în natură și activități în aer liber, escapade romantice și vacanțe cu familia.

Resortul este deținut și administrat de Jonas & Ulrike Schäfer. Cei doi sunt gazde desăvârșite, specialiști în crearea unei atmosfere relaxante și primitoare, care, completată de pasiunea pentru mâncare bună și vinuri de calitate, au făcut ca Valea Verde Retreat să devină una din cele mai căutate destinații din Transilvania în ultimii 10 ani.

Pentru mai multe informații, accesați pagina evenimentelor: www.discover-transilvania.com/transylvanian-gourmet-weekend/.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *