free download 78 travel guides written by experts

Experienta multimedia preferata de majoritatea consumatorilor

O calitate superioara a imaginii si a sunetului a convins cea mai mare parte a consumatorilor sa aleaga Philips, atat pentru divertismentul la domiciliu, cat si in vacanta. In sezonul calatoriilor si al relaxarii, Philips propune celor care pretuiesc performanta un nou DVD player portabil elegant, un nou player audio si video compact, un nou set de casti cu un sunet impecabil si o noua rama foto digitala care va reda oricand atmosfera placuta a vacantei.

Pentru filme, imagini si muzica in conditii de mobilitate, consumatorii se pot bucura de un noul DVD portabil elegant si compact, creat de Philips, bineinteles. Usor si performant, Philips PET744 reda, oriunde, imagini de o calitate superioara.

Ecranul LCD digital de 7" de inalta densitate afiseaza milioane de culori pentru a oferi o calitate a imaginii fara egal, superioara tuturor produselor alternative cu ecran de 7”. Ecranul pivotant de 180° ofera o mare flexibilitate de vizionare. Player-ul este compatibil cu majoritatea formatelor de DVD si CD si poate reda MP3-uri, WMA-CD-uri si fisiere video DivX cu o durata de redare de pana la sase ore in timpul alimentarii pe baterie. De asemenea, include o fanta pentru carduri SD/SDHC pentru a reda muzica, fotografii si fisiere video.

In cadrul unui sondaj realizat in 2009, participantii au fost de acord ca noile playerele Philips GoGear au o foarte buna calitate a sunetului. Tehnologia brevetata FullSound ofera o calitate audio excelenta pentru intreaga gama GoGear de player-e audio si video digitale.

Dispunand de casti de inalta definitie pentru un sunet precis si profesionist, noul Philips GoGear Ariaz ofera o navigare simpla care se invata in foarte scurt timp, cu functii multimedia inteligente precum afisajul artistic al albumelor. Muzica si videoclipurile preferate pot fi stocate in memoria generoasa de 8 G, pentru o mai buna experienta muzicala si video digitala.

Pentru mai multa libertate de miscare, Philips completeaza gama cu noile castile Hi-Fi wireless care asigura o transmisie digitala extrem de clara cu receptie ireprosabila si o veritabila calitate audio. Participantii la un focus-grup organizat in 2009 au optat, in majoritate, pentru calitatea superioara a sunetului oferit de aceste casti.

Acustica este incredibil de bogata si usoara in acelasi timp. Doua antene ofera o muzica wireless la o calitate excelenta fara intreruperi, incluzand incarcare rapida de la o statie de dotare practica. Rezultatul este o calitate exceptionala a sunetului, care incanta inca de la primele acorduri.

Pentru telefonul mobil, castile wireless stereo Bluetooth Tapster asigura un control rapid al apelurilor si al muzicii, prin miscari si comenzi tactile intuitive. Castile sunt compatibile cu toate telefoanele si dispozitivele cu Bluetooth activat si ofera posibilitatea gestionarii complet wireless a apelurilor, doar prin atingere.

In cadrul unui sondaj realizat in 2009, cei mai multi participanti au fost de acord ca noua rama foto digitala Philips 8FF3CME are o mai buna calitate a imaginii decat modelele concurente. Aceasta dispune de un ecran LCD de 8” stralucitor care prezinta o calitate naturala a imaginilor si permite afisarea colectiilor de fotografii digitale pentru a impartasi amintirile cu cei dragi.

Pentru a afisa imagini de calitate tipografica, Philips 8FF3CME utilizeaza tehnologie Imagen Pro si un raport de aspect de 4:3, eliminand distorsiunile, afisand culori mai reale, cu tonuri naturale ale pielii si imagini clare.

Prin doar doua clicuri, conexiunea wireless poate fi configurata pentru a transfera fotografii din calculator pe rama foto digitala Philips PhotoFrame. Cu o mai buna calitate a imaginii, este rama pe care o merita cele mai frumoase amintiri din vacanta, de la Philips, bineinteles!

Preturi:
Philips PET744: 899 RON
Philips GoGear Ariaz: 389 RON
Philips Bluetooth Tapster: 599 RON
Philips 8FF3CME: 649 RON

Bucuresti, 11.06.2009

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *