free download 78 travel guides written by experts

Executive in Marketing – challenging professionals to provide corporate solutions

In perioada 21- 22 Noiembrie 2008 va avea loc la Timisoara primul eveniment destinat profesionistilor in domeniul marketing-ului din zona de vest.

Executive in Marketing isi propune lansarea unui cadru de interactiune pe teme de actualitate intre profesionisti, precum si identificarea unor provocari de ordin profesional.

Evenimentul se adreseaza deopotriva persoanelor cu experienta in domeniul marketingului, interesate de dezbaterea unor provocari actuale si gasirea unor solutii pentru companiile pe care le reprezinta, precum si tinerilor cu experienta care s-au afirmat in cadrul unor companii sau a unor organizatii.

Cele doua zile de eveniment se caracterizeaza prin diversitate si interactivitate datorita activitatilor propuse participantilor : prezentari de companie, dezbateri intre reprezentanti ai agentiilor de publicitate, persoane din cadrul departamentelor de marketing ale unor companii , respectiv jurnalisti, analiza interna a propriilor companii.

Pe langa acestea participantii vor avea ocazia sa participe la doua sesiuni de training , menite sa imbunatateasca modul de lucru in cadrul companiilor din care provin participantii. Temele alese sunt : Marketing Strategic si Comunicare Interna , ambele realizate de Corporate Dynamics , partenerul strategic al evenimentului
Executive in Marketing.

Participantii se pot inscrie pana in data de 5 Noiembrie 2008 prin completarea formularului de pe site-ul evenimentului: www.executive.atu.ro .

Evenimentul Executive in Marketing este organizat de agentia de publicitate
Atu Advertising Timisoara in parteneriat cu Corporate Dynamics si va avea loc in perioada 21- 22 Noiembrie la Hotel Timisoara.

Timisoara, 31.10.2008

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *