free download 78 travel guides written by experts

Everest Trek – foto aventura continua

In urma cu doi ani fotograful Mihai Moiceanu punea bazele unui proiect ambitios, pe cat de spectaculos pe atat de dificil de realizat: expeditii fotografice in Himalaya.

In 2007, alaturi de cativa prieteni, Mihai Moiceanu pleaca pentru prima data intr-o expeditie fotografica in cei mai inalti munti ai lumii pentru a ne aduce imagini dintr-un decor exotic deosebit de spectaculos.

Expozitia "Himalaya – oameni si munti" realizata in urma expeditiei si vernisata in importante orase din tara, a convins pasionatii de fotografie ca Nepalul merita vazut. In septembrie 2008 si martie 2009, au avut loc expeditiile "Discovery Nepal" si "Nikon Himlaya Trek", ambele constituind experiente inedite pentru participanti.

Pentru ca am inteles ca iubiti muntele si aventura am hotarat sa mergem mai departe, de data aceasta pana la tabara de baza a Everestului.

In septembrie 2009 va invitam la un phototour "la inaltime", tinta noastra fiind un varf de 5545 m. Dar pana a ajunge acolo, vom traversa vaile inalte ale Himalayei, vom poposi in capitala sherpasilor la 3450 m altitudine la Namche Bazar, si vom vizita cea mai importanta manastire budhista din afara Tibetului.

Expeditia se va desfasura in perioada 21 septembrie – 10 octombrie iar inscrierile au inceput deja.

Cei care se vor inscrie pana la data de 15 iunie 2009 vor beneficia de o reducere de 100 de euro din valoarea totala a phototour-ului.

Durata: 21 zile

Au mai ramas 16 locuri libere.

Termen limita de inscriere: 20 iulie 2009

Mai multe informatii despre expeditie gasiti la //phototour.ro/ro-phototour–24.htm

O expeditie fotografica pentru cei care doresc sa vada Himalaya la superlativ, sa cunoasca cultura, locurile si oamenii locului si nu in ultimul rand sa fie aproape de "acoperisul lumii".

O expeditie condusa de Mihai Moiceanu!

Bucuresti, 15.05.2009

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *