free download 78 travel guides written by experts

Event Plus adauga in portofoliu 3 noi resurse creative

Event Plus, prima companie de event architecture din România, adaugă în creative booking, portofoliul de resurse creative furnizate în exclusivitate pentru România, 3 noi artişti: Jean Francois, «Extreme art painter», George Baicea, unul dintre cei mai buni chitarişti de electric blues din România şi Juan Carlos Mila-Menendez – cigar roller cubanez.

Jean Francois, “Entertainer of the Year” în US, este trendsetter-ul care a introdus arta ‘live’ în evenimentele corporatiste prin realizarea în câteva minute de picturi de mari dimensiuni. Jean Francois deţine magia de a comunica mesaje corporate sub forma unor momente artistice unice şi impresionante, prin ceea ce numeşte “Extreme art”. Acesta scoate pictura din închistarea studiourilor şi galeriilor de artă şi o transformă într-un spectacol public intens (//extremeart.com/home.html , foto atasat).

Juan Carlos Mila-Menendez este un cigar roller cubanez ce creează “on the spot” trabucuri pentru invitaţi, pe durata evenimentului, în atmosfera unui “mini atelier” cubanez. Originar din Havana, Juan Carlos a învăţat “meserie” de la 2 maeştrii locali şi a profesat timp de 10 ani în Cuba. De 7 ani locuieşte în Germania, unde susţine, de altfel, cele mai multe reprezentaţii (foto atasat).

Chitarist, compozitor şi vocalist, George Baicea este cotat la ora actuală ca fiind unul dintre cei mai buni chitarişti de electric blues din România. Trupa George Baicea Blues Band reprezintă o etapă de evoluţie în cariera sa solo, bucurându-se de succes în cadrul unor festivaluri importante, precum: Festivalului Internaţional de Blues Bucureşti, Festivalul Internaţional de Jazz Braşov, „Jazz Recall Festival” – Cluj Napoca, Gărâna International Jazz Festival, Târgul Internaţional de Arte Vizuale, Bucureşti, dar şi în cadrul unor concerte susţinute în Germania şi Olanda (foto atasat).

“Portofoliul de resurse creative reprezintă un instrument important pe care îl poate utiliza o companie de organizare de evenimente în implementarea cu succes a proiectelor sale. Event Plus şi-a propus ca şi prin portofoliul său de resurse să alineze evenimentele corporate din România la nivelul celor din ţări cu tradiţie îndelungată, iar cele trei resurse adăugate în portofoliu sunt menite să ajute la îndeplinirea acestui obiectiv. Din portofoliul deja existent (//www.event-plus.ro/creativeBooking/index.php ) putem aminti ca si resurse Dance HeadsTM, Foodjay, Liquid Light Show, Trenul de Noapte, Exclussiv, Incognito artists sau Design Floral (artistul Tomas de Bruyne)”, a declarat Andreea Dumitru, Managing Director Event Plus.

Bucuresti, 05.11.2008

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *