free download 78 travel guides written by experts

Evenimentul de blues al anului:

John Hammond în premieră absolută est-europeană în cadrul Blue Moods

Compania de event architecture, Event Plus, a continuat seria Blue Moods de “anotimpuri ale blues-ului” prin evenimentul de blues al anului: concertul extraordinar John Hammond. Evenimentul a avut loc în data de 22 noiembrie, la Hard Rock Cafe Bucharest, iar în deschidere a concertat George Baicea, unul dintre cei mai buni chitarişti de electric blues din România.

John Hammond s-a aflat în premieră absolută est-europeană pe scena din România, şi a încântat cei peste 400 de iubitori ai blues-ului cu piese celebre de pe albumele sale „Push Comes To Shove” şi “In Your Arms Again”. Îmbinând sunetul chitarei acustice cu muzicuţa şi vocea-i inconfundabilă artistul a oferit un spectacol memorabil şi a fascinat publicul iubitor de blues cu melodii precum „Come to find out”, „Mistery Train” sau „You Know That’s Cold”.  

“Faptul ca am reuşit să îl convingem pe Hammond să vină la Bucureşti – să nu uităm că mulţi consideră că a pus umărul la revival-ul blues-ului la mijlocul anilor ’60 – reprezintă un semnal pentru ridicarea semnificativă a ştachetei calitative a conţinutului concertelor Blue Moods în 2009, în care vom putea cu siguranţă să ascultăm muzicieni cel puţin la fel de prestigioşi”, a declarat Ioan Big, Head of Design Event Plus.

“Concertul extraordinar John Hammond a fost, cu adevărat, evenimentul de blues al anului şi suntem mândri că, printre cele peste 10.000 de concerte susţinute de reputatul artist se numără şi prezenţa sa pe scena Blue Moods, în premieră absolută est-europeană, cu atât mai mult cu cât acesta ne-a mărturisit că este ultima sa reprezentaţie în 2008, din decembrie luându-şi o binemeritată vacanţă” a declarat Andreea Dumitru, Managing Director Event Plus.

John Hammond este un artist care se bucură de notorietate în întreaga lume datorită carierei sale de peste 40 de ani dedicată blues-ului în care a lansat, până în prezent, 30 de discuri. Având în palmares un premiu Grammy, artistul este considerat o adevărată forţă a naturii. John Hammond şi-a dedicat o bună parte a carierei sale elogiului precursorilor săi, mari legende ale blues-ului, ca Jimmy Reed, Howlin’ Wolf, Muddy Waters, John Lee Hooker, construindu-şi astfel un repertoriu considerabil. De-a lungul timpului a concertat în cafenele, cluburi, prestigioase festivaluri internaţionale, împărţind scena cu Jimi Hendrix, Eric Clapton, Duane Allman, The Band, Bill Wyman, J.J. Cale, John Mayall, Michael Bloomfield, Dr. John, Koko Taylor, Charlie Musselwhite sau John Lee Hooker.

Blue Moods, seria de “anotimpuri ale Blues-ului”, poartă semnătura Ioan Big, Head of Design Event Plus şi îşi propune să aducă în prim plan nume sonore, legende din lumea blues-ului. Event Plus doreşte să aducă în România, o dată la trei luni, cu o frecvenţă menită a respecta anotimpurile,  artişti cu renume internaţional din domeniul blues-ului şi cu un aport unic în ceea ce priveşte calitatea şi complexitatea interpretării. Fiecare dintre aceştia aduc un sound unic acestui gen muzical. Din aceeaşi serie fac parte concertele Sugar Blue, Bob Brozman, Louisiana Red, Angela Brown şi Papa George.

Event Plus este prima companie de Event Architecture din România care combină experienţa cu creativitatea şi gândirea inovatoare, aducând competenţe de standarde europene în construirea conceptelor creative, şi combinarea arhitecturii de eveniment cu marketingul, cu managementul de evenimente şi cu soluţiile tehnice în cadrul aceleiaşi companii. 

Informaţii suplimentare pot fi găsite la adresa www.event-plus.ro

Bucuresti, 24.11.2008

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *