free download 78 travel guides written by experts

Evenimentele spectaculoase in criza: AJRShows ofera solutii personalizate

In criza, piata de evenimente  devine din ce in ce mai competitiva, oamenii de marketing si PR cauta tot timpul si mai ales acum, moduri prin care sa se diferentieze, sa se remarce prin stil, sa fie unici; trebuie sa aiba impact de durata asupra consumatorului. AJRShows ofera solutii personalizate pentru evenimente spectaculoase!

AJRShows: tot timpul la curent cu solutii pentru evenimente

AJRShows incearca sa fie tot timpul la curent cu modurile de promovare cele mai inovative, spectaculoase si mai ales eficiente.  Aceasta continua  cautare a adus AJRShows fata in fata cu un sistem de videoproiectie holografica 3D-Holograma3D care a impresionat atat echipa cat clientii AJRShows.

“Ca orice idée buna are la baza principii foarte simple si in acelasi timp remarcabile….bineinteles daca stii sa le aplici” spune Alexandru Roibu,General Manager AJRShows. Holograma 3D se  realizeaza cu o singura camera video,se proiecteaza cu un singur proiector, toate materialele sunt High Definition. Hologramele proiectate cu sistemul Holograma3D nu necesita ochelari .

Holograma 3D – un sistem AJRShows cu aplicabilitatea nelimitata

Exemplele recente demonstreaza aplicabilitatea nelimitata a sistemului:  clientii au putut avea prezenti la evenimentele lor persoane publice, care le reprezentau compania. Alti clienti au putut prezenta detaliile tehnice ale unor produse, pe care nu le puteau descrie sau arata intr-un alt mod.Prin imaginea holografica s-au putut transporta produsele in locatii in acestea nu puteau fi prezente fizic. singura limita a sistemului este imaginatia ta.” Pana acum nu am intalnit public, oricat de pretentions ar fi fost el,  care sa nu fi fost impresionat de holograma.  De fapt , nu e doar tehnologia care conteaza, ci modul in care o folosesti  – asta  pune in scena creativitatea si face evenimentele remarcabile “a adaugat Alexandru Roibu. Mai multe informatii pe www.holograma3d.ro .

AJRShows- Devotament 100% pentru rezultate spectaculoase!

Solutiile personalizate si colaborarea cu organizatorii fac evenimente spectaculoase. Succesul tau este succesul nostru pentru ca un client nu este doar client. E vorba despre un parteneriat de colaborare si implicare 100%. AJRShows trateaza fiecare eveniment ca si cum ar fi evenimentul propriu. Criza a adus bugete, locatii dificile, evenimente dinamice si termene de executie presante. Situatiile limita demonstreaza calitatea partenerului tehnic cu care organizatorii de evenimente colaboreaza. Succesul evenimentelor este si succesul nostru!

Bucuresti, 15.04.2009

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *