Find your $100k business idea in 10 days and get the first clients fast

Eveniment gratuit pentru tătici: Provocările parentingului modern

Când spunem “parenting modern”, ne gândim la o mulțime de de aspecte legate de creșterea și dezvoltarea copilului. “Parentingul modern” este văzut, de multe ori, ca fiind o cursă pe care părinții încearcă să o încheie cu rezultate cât mai bune și în cadrul căreia își propun să îi asigure copilului experiențe cât mai complexe și o viață frumoasă și echilibrată.

Pe 14 noiembrie, de la 18:30, la Hotel International București, tații și viitori tați sunt așteptați la o nouă ediție Modern Dad’s Challenges, pe tema “Provocările parentingului modern”. Bogdan Ion, Președinte fondator al Asociației Române de Terapii Scurte Orientate pe Resurse și Soluții; Ioana Agachi, Psihoterapeut, managing partner Eu, părinte ghemotoc, Andrei Tudose, Fondatorul Asociației Delivering Life, și Alex ZAMFIR, Blogger & Realizator Radio, în calitate de moderator, vor fi prezenți alături de noi.

KEN Academy, program complex de educație financiară și antreprenorială pentru copiii cu vârste între 7 și 13 ani, este partener al evenimentului și îi încurajează pe tătici să participe la cel mai important eveniment dedicat lor.

Provocarile parentingului modern 11

Cele 3 subiecte care vor fi dezvoltate sunt:
– Stiluri parentale și gestionarea emoțiilor în relația cu copilul
– Părinte singur și implicațiile asupra copilului
– Relația de cuplu și cum ne facem timp pentru noi?

Stilul parental își pune amprenta asupra modului în care se dezvoltă și evoluează copilul. Comportamentele predominante pe care le manifestăm în relația cu cel mic le definesc personalitatea și au implicații și asupra performanței copilului. Ce stil adoptăm în relația părinte-copil și cât de bine este să existe “good cop/bad cop” în familia modernă, vom povesti pe larg împreună cu specialistul Bogdan Ion.

Trecem apoi la un subiect mai delicat: părintele singur. Într-un context de întâmplări, putem ajunge în situația de părinte singur și aici ne referim atât la părinte divorțat, văduv, cu partener plecat la muncă în altă țară sau localitate sau părinte care își crește singur copilul din cauza neimplicării celuilalt partener. Despre aceste efecte și cum explicăm celui mic lipsa unui părinte sau a unei persoane apropiate din viața lui, discutăm cu psihoterapeutul Ioana Agachi.

Încheiem seara cu o discuție despre cum ne facem timp pentru noi, când x + y devine x + y + z . Răspunsul la această întrebare îl vom afla în urma experimentului social lansat de Andrei Tudose la eveniment. La final, participanții vor descoperi ce rezonează din bărbatul din ei cu femeia dorită.

Evenimentul Modern Dad’s Challenges este dedicat exclusiv taților și viitorior tați. Participarea la eveniment este gratuită, dar necesită completarea formularului de inregistrare. Modern Dad’s Challenges este un concept creativ al agenției Creative Energy Corner. Mai multe informații despre proiect sunt disponibile pe site-ul oficial sau pe pagina de Facebook.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *