bucharest tech week 2021

Eveniment gratuit pentru pasionații de online și digital. Vloggerii Laura Mușuroaea și Bogdan Pricope vin la SocialPedia 11

SocialPedia este un proiect educativ pentru pasionații de digital, dezvoltat de Sabina Cornovac și Iulia Stănescu. Premiat la Webstock 2018, proiectul s-a transformat într-un eveniment lunar, unde oameni de succes din online împărtășesc secretele muncii din spatele ecranului.

Ediția a 11-a SocialPedia are loc pe 2 iulie 2019, la ora 19:00, la Artist Cafe din București, și îi are ca invitați pe Laura Mușuroaea, vlogger și antreprenor, și Bogdan Pricope, vlogger.

Cei doi vor avea o discuție despre vlogging, cu sfaturi atât pentru începători, cât și pentru avansați, precum și despre acest drum pe care prea puțini au răbdare să îl parcurgă. Va fi un dialog sincer, în care invitații vor împărtăși experiențele care le-au marcat parcursul în vlogging.

Cât de greu este să ai un vlog de succes? Cum poți colabora cu brandurile? Cât de mult contează echipamentele? Există secrete care te propulsează mai repede spre vârf? Aflăm împreună de la invitații SocialPedia 11: Laura Musuroaea și Bogdan Pricope.

SocialPedia 11

Într-o lume în care social media este cel mai important, rapid și eficient instrument de comunicare pe care brandurile îl au la îndemână pentru a ajunge la comunitățile relevante, SocialPedia aduce două ore de discuții sincere despre tot ce reprezintă munca din spatele postărilor din mediul online. Acest eveniment nu este unul tehnic, nu este un workshop de social media, nu este un curs.

Înscrierile sunt gratuite și se fac aici: https://www.sabinacornovac.ro/hai-la-socialpedia-cu-laura-musuroaea-si-bogdan-pricope/.

Despre Speakeri

Laura Mușuroaea este vlogger de lifestyle și tehnologie, antreprenor și mămică de băiat . Cu o experiență de peste 10 ani în vlogging și filmmaking, ne va vorbi despre consecvență, reinventare, adaptare la noile canale social media și creativitate.

Bogdan Pricope este vlogger de peste 3 ani, pasionat de automobile și tehnologie. Pasiunea pentru video l-a determinat în 2015 să lanseze pe youtube primul canal de daily vlogging din România, iar pentru următoarele 365 de zile, a postat câte un video în absolut fiecare zi. Canalul este bazat pe întâmplări din viața lui și orientat înspre pasiunile cele mai mari: automobilismul, tehnologia și călătoritul.

Sponsor principal: ANSWEAR
Parteneri media: IQAds, SMARK, IQool, Europa FM
Locație: Diverta Lipscani, la Artist Cafe, Strada Lipscani 30-34, etajul 2
Fotograf oficial: Bogdan Zop

Despre organizatori

Sabina Cornovac
De peste 11 ani creator de conținut și social media specialist, Sabina Cornovac se dedică dezvoltării de proiecte educative pentru comunitatea de social media din România și este adepta conceptului de comunicare Human2Human. Sabina scrie pe https://www.sabinacornovac.ro/ și este creatoarea comunității #SocialPedia pe Facebook.

Iulia Stănescu
Cu peste 11 ani de experiență în comunicarea digitală, Iulia Stănescu crede cu tărie în conținutul original și în interacțiunea dintre oameni, atât online, cât și offline.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *