free download 78 travel guides written by experts

Eureko investeste in continuare 25 milioane de Euro

în dezvoltarea operaţiunilor din România

Eureko, parte a grupului financiar european de top, ocupă o poziţie puternică pe piaţa locală şi urmăreşte o dezvoltare pe termen lung prin investiţii susţinute pe piaţa de pensii şi asigurări.

Majorarea de capital de 25 milioane euro din partea Grupului pentru susţinerea dezvoltării subsidiarelor din România va fi utilizată atât pentru compania de asigurări, cât şi pentru compania de pensii, astfel că o majorare de 12.6 milioane a fost alocată pentru segmentul de asigurări şi de 12.4 milioane pe cel de pensii.

Conform declaraţiilor reprezentanţilor companiei în ceea ce priveşte operaţiunile de pe piaţa locală şi planurile de dezvoltare pe piaţa de asigurări şi pensii, stabilitatea financiară a companiei Eureko România este susţinută de investiţii solide şi de o strategie amplă de dezvoltare.

 Astfel, Eureko România reiterează conceptele strategice:

„Ne concentrăm pe segmentele cheie, respectiv pensii, asigurari de sănătate şi asigurări de viaţă, pe care le considerăm ca având un potenţial mare de dezvoltare,” afirmă Shaun Russell, Director Comercial al Eureko in România. 

„Piaţa asigurărilor şi pensiilor s-a consolidat din ce în ce mai mult în urma fuziunilor şi preluărilor. Eureko România a fost parte din acest proces prin preluarea fondului de pensii al Bancpost. De asemenea, suntem lider de piaţă pe segmentul asigurărilor de sănătate, poziţie pe care urmărim să o extindem. În toate liniile de business beneficiem de experienţa vastă a Grupului Eureko.

Strategia noastră de extindere combină creşterea prin achiziţii cu creşterea organică prin extinderea operaţiunilor existente şi a dezvoltarii capacităţii de distribuţie.

Eureko România a finalizat recent fuziunea cu Bancpost Fond de Pensii, următoarea fuziune cu KD Fond de Pensii urmând să fie finalizată până la sfârşitul acestui an.

Vom susţine în continuare investiţiile în extinderea facilităţilor serviciilor medicale în 2009, am crescut canalele de distribuţie în prima jumătate a acestui an şi vom continua aceste activităţi pe tot parcursul anului,” a adăugat Shaun Russell.

Bucuresti, 16.07.2009

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *