metalshow

ESET anunta lansarea versiunilor beta ale ESET NOD32 Antivirus 4 pentru Mac OS X si Linux

ESET a prezentat noile sale produse – ESET NOD32 Antivirus 4 pentru Mac OS X şi Linux – oferite acum în teste publice în versiune Beta. Dezvoltând o soluţie de securitate pentru Linux şi Mac, ESET răspunde cererii publicului şi în acelaşi timp adoptă o poziţie fermă împotriva exploatării vulnerabilităţilor acestor sisteme de operare. Nevoia de a extinde plaja de sisteme de operare aflate sub protecţie ESET vine ca urmare a capacităţii acestor sisteme de operare de a purta viruşi către platformele Microsoft Windows fără a fi ei însăși infectați.

ESET NOD32 Antivirus 4 pentru Mac și ESET NOD32 Antivirus pentru Linux, îndeplinesc criteriile exigente pentru protecția avansată a calculatoarelor, detectând amenințări dezvoltate pentru o multitudine de platforme. Toate produsele ESET folosesc metode euristice de analiză ce creează un strat de protecție împotriva amenințătilor noi apărute și folosesc semnături generice pentru a detecta eventualele mutații ale virușilor cunoscuți.

Principalele caracteristici ale ESET NOD32 Antivirus 4 pentru Mac OS și Linux:
·    Detectează și elimină automat conţinutul malware – inclusiv amenințări create pentru Windows, Mac OS X precum și malware-ul ce atacă ambele platforme.
·    Oferă opțiuni avansate de setare a scanărilor – ESET NOD32 pentru Mac OS X îți permite să ajustezi limitele de mărime, timp și nivel pentru scanările de fișiere, arhive și alte obiecte.
·    Scanează automat mediile mobile de stocare pentru a închide această posibilitate de infiltrare atât de larg folosită
·    Îți protejează sistemul în timp real – toate acțiunile cu fișiere cum ar fi Copy, Move, Download sunt monitorizate automat în fundal. Concentrându-se asupra punctelor de intrare – atașamente email, medii amovibile și fișiere descărcate – ESET NOD32 pentru MAC OS X se asigură ca aplicațiile dăunătoare sunt eliminate înainte de a pricinui vreo daună.
·    Include diagrame și statistici cuprinzătoare – toate datele importante cu privire la malware sunt direct accesibile  din interfața grafică. Puteți vizualiza informații despre amenințări, indecși de scanare detaliați, precum și rapoarte interactive de activitate a fișierelor de sistem.
·    Oferă o interfață grafică intuitivă și ușor de utilizat (GUI) pentru a îmbunătății experiența utilizatorului și pentru a vă ușura munca.
·    Actualizări periodice ale bazelor de date cu semnăturile virușilor
Produsele pentru teste beta sunt disponibile la:  //beta.eset.com/

Bucuresti, 04.12.2009

{mosloadposition user9} {mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *