Find your $100k business idea in 10 days and get the first clients fast

Ermanno Scervino Junior

– Colecţia Toamnă/Iarnă 2017/2018 –

Colecţia Toamnă/Iarnă 2017/2018 Ermanno Scervino Junior reprezintă o călătorie în jurul lumii. Distingându-se prin culori, texturi şi modele, piesele acestei colecţii au fost inspirate de locuri pline de semnificații pentru designer şi exprimă valorile modernităţii şi măiestriei stilului italian.

Ţinutele urbane sunt inspirate din atmosfera oraşului New York. Accentele sportive şi college, cum ar fi bluzele cu dungi și detaliile cu striaţii sunt asociate țesăturilor masculine clasice, inclusiv imprimeurilor, care pot fi găsite şi în varianta cu paiete. Paltoanele, jachetele și blugii în nuanțe de alb, roşu şi negru, sunt împodobite cu aplicaţii pop-style, în timp ce piesele elegante vin în negru cu dantelă şi știfturi.

Piesa emblematică a colecţiei este haina din piele de oaie, cu detalii negre din piele și aplicaţii brodate colorate.


Paris, fermecătorul oraş al luminilor, a inspirat piese urbane cu accente retro în care catifeaua joacă rolul principal. Jachetele clasice în albastru sau galben sunt reinterpretate din fermecătoarea catifea, împodobite cu dantelă rebrodé pentru rochii, pantaloni și bluze sau broderii în stil garçonne pentru mohair. Piesa emblematică este jacheta din velur în tonuri aurii.

Piesele romantice sunt inspirate de atmosfera rurală britanică şi de văile scoţiene. Cele britanice de inspiraţie masculină, cum ar fi hainele în carouri, canvas şi parka din denim prespălat, capătă accente feminine prin nuanţele de roz prăfuit sau bej camel, precum şi prin intermediul printurilor florale. Nuanţe îndrăzneţe de verde pentru dantelă, broderii cu pietre colorate pe fustele plisate sau rochii, purtate pe sub mantourile cu model herringbone.

Pe vârfurile înzăpezite din St. Moritz, toate nuanțele și texturile albului sunt iluminate de accentele metalice: lurex, broderii aurii, strasuri și perle. Piesa de rezistenţă: blana artificială mongolă și broderiile din blană de castor.

Ermanno Scervino pentru proiectul social Fashion Comics

Ermanno Scervino se alătură şi în acest an proiectului de modă şi benzi desenate dezvoltat de Alessandro Enriquez și organizat în colaborare cu Pitti Bimbo. Ediția din acest an este dedicată celebrului personaj creat în 1963 pentru filmul lui Blake Edwards, Pantera Roz, care va fi principala temă a colecţiei capsulă creată de Ermanno Scervino şi de celelalte branduri de îmbrăcăminte pentru copii. O parte din încasări vor fi donate către organizaţia non-guvernamentală Oxfam.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *